ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Παίρνει φόρα για το κερασάκι στη τούρτα με μεταγραφή επιθετικού

Τσέλσι: Παίρνει φόρα για το κερασάκι στη τούρτα με μεταγραφή επιθετικού
Ο προπονητής της Τσέλσι Ένζο Μαρέσκα. PRINT SCREEN

Μία ακόμα μεταγραφή επιθυμεί να φέρει εις πέρας η Τσέλσι, η οποία σύμφωνα με τον Ένζο Μαρέκσα θα αφορά την απόκτηση ενός φορ.

Η Τσέλσι θα επιχειρήσει να πραγματοποιήσει τη τελευταία της κίνηση στο μεταγραφικό "παράθυρο" του καλοκαιριού, με τον προπονητή της ομάδας Ένζο Μαρέσκα να αποκαλύπτει πως η ομάδα θέλει να αποκτήσει ένα φορ σύντομα.

Ο ίδιος συγκεκριμένα δήλωσε: "Αν έχουμε την ευκαιρία να φέρουμε ένα "εννιάρι" που μπορεί να μας βοηθήσει και να κάνει τη διαφορά... τότε, θα προσπαθήσουμε τις τελευταίες μέρες, ναι".

H ομάδα θέλει να φέρει έναν παίκτη να παλεύει με τον Νίκολας Τσάκσον για τη θέση του βασικού. Μέχρι στιγμής, δεν έχει προκύψει κάποιο όνομα και μένει να φανεί μέχρι το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου στις 30/8 ποιος θα είναι εν τέλει ο στόχος του συλλόγου.

Όπως γίνεται κατανοητό, ο χρόνος δεν είναι με το μέρος των "μπλε", παρόλα αυτά η ομάδα του Μαρέσκα φέρεται να είναι διατεθειμένη να πληρώσει ένα σεβαστό ποσό προκειμένου να φέρει εις πέρας την τελευταία μεταγραφή.

Υπενθυμίζεται, πως οι Λονδρέζοι έχουν εγκαταλείψει την υπόθεση απόκτησης του Βίκτορ Οσίμεν, ο οποίος αν και επρόκειτο για πολύ ακριβή επιλογή ήταν ο βασικός στόχος μέχρι πρότινος. Να σημειωθεί επίσης πως η αγγλική ομάδα έχει δαπανήσει για τις μεταγραφές της το καλοκαίρι πάνω από 241 εκατομμύρια.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ