ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Πρώτη επαφή για τον Ολίσε ένα χρόνο μετά την απόρριψη και την ανανέωση με Κρίσταλ Πάλας

Crystal Palace's Michael Olise, centre, celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Crystal Palace at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Dec.16, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Μάικλ Ολίσε © 2023 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Η Τσέλσι ήρθε για άλλη μία φορά μετά από έναν χρόνο σε επαφή με την Κρίσταλ Πάλας προκειμένου να διερευνηθεί η πιθανότητα απόκτησης του Μάικλ Ολίσε.

Η περίπτωση του Μάικλ Ολίσε απασχολεί εντόνως πολλές ομάδες της Premier League και όχι μόνο, όμως η ομάδα η οποία επιδεικνύει υπερβάλλοντα ζήλο για την απόκτησή του είναι η Τσέλσι, παρόλο που πέρυσι είχε προηγηθεί η απόρριψη της από τον παίκτη και εν συνεχεία η ανανέωσή του με την Κρίσταλ Πάλας.

Η Τσέλσι επιθυμεί να φρεσκάρει την επιθετική της τριπλέτα προσδίδοντας ποιότητα και προοπτική εξέλιξης στην ομάδα επιθετικά και δημιουργικά. Βέβαια, το γεγονός πως ο παίκτης ανανέωσε το συμβόλαιό του με την αγγλική ομάδα έχει δημιουργήσει μία δύσκολη συνθήκη για όλες τους ενδιαφερόμενους.

Ο Λόγος της επαφής της Τσέλσι με την Κρίσταλ Πάλας ήταν για να γίνει ξεκάθαρο το υπάρχον πλαίσιο που ισχύει ώστε να χαράξει ο σύλλογος την στρατηγική του μεταγραφικά, με την αξία του 22χρονου δεξιού εξτρέμ να υπολογίζεται στα 55 εκατομμύρια.

Ο Γάλλος την φετινή σεζόν κατάφερε να πετύχει 10 τέρματα και να μοιράσει 6 ασίστ παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε και αναμφίβολα πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα απασχολήσει έντονα κατά την διάρκεια του μεταγραφικού παραθύρου.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ