ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Σκέψεις για κατασκευή νέου σταδίου μεγαλύτερου από το Στάμφορντ Μπριτζ

VAR no goal decision for West Ham during the English Premier League soccer match between Chelsea and West Ham at Stamford Bridge Stadium in Lonodn, England, in London, England, Saturday, Nov. 30, 2019. (AP Photo/Leila Coker)
Το Στάμφορντ Μπρίτζ. @2019 LEILA COKER/AP IMAGES

Η Τσέλσι εξετάζει πολύ σοβαρά την ιδέα να αντικαταστήσει το Στάμφορντ Μπριτζ προκειμένου να μετακομίσει σε ένα μεγαλύτερο και πιο εξελιγμένο στάδιο.

Την ώρα που το κλίμα μεταξύ των ιδιοκτητών της Τσέλσι είναι τεταμένο, η πλευρά της Cleartake επιθυμεί η ομάδα να μπει σε μία νέα εποχή με την κατασκευή ενός καινούριου γηπέδου στο Earls Court, αντικαθιστώντας το Στάμφορντ Μπριτζ των 42 χιλιάδων θέσεων.

Πέρα από το οφέλη που μπορεί να προσφέρει ένα γήπεδο με μεγαλύτερη χωρητικότητα και περισσότερες τεχνολογίες σε ένα σύλλογο όπως της Τσέλσι, ένας ακόμα λόγος που φαίνεται να προωθείται έντονα η ιδέα για αντικατάσταση του Στάμφορντ Μπρίτζ είναι το γεγονός πως είναι πολύ δύσκολη η περαιτέρω ανακαίνισή του.

Μάλιστα, εφόσον είχε ήδη βρεθεί η περιοχή για το νέο στάδιο, σχεδιάστηκε το απαραίτητο πλάνο που θα παρουσιαστεί στο συμβούλιο του Hammersmith and Fulham, αλλά και στο Royal Borough του Kensington and Chelsea.

Το αν εν τέλει θα προχωρήσει αυτό το πλάνο ή όχι θα κριθεί εν καιρώ, ωστόσο καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις θα παίξει το αποτέλεσμα του διοικητικού εμφυλίου. Σε περίπτωση που ο Τοντ Μπόελι πράγματι καταφέρει να εξαγοράσει ολόκληρο το πακέτο μετοχών των Λονδρέζων, δεν αποκλείεται η ιδέα της μετακόμισης να εγκαταλειφθεί πάραυτα.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ