ΑΓΓΛΙΑ

Τσέλσι - Τότεναμ 2-0: Πρώτο βήμα για τον τελικό του League Cup με Λουκάκου και τύχη

Οι παίκτες της Τσέλσι πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Τότεναμ τα ημιτελικά του League Cup 2021-2022 στο "Στάμφορντ Μπριτζ", Λονδίνο | Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022
Οι παίκτες της Τσέλσι πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Τότεναμ τα ημιτελικά του League Cup 2021-2022 στο "Στάμφορντ Μπριτζ", Λονδίνο | Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022 © 2022 KIRSTY WIGGLESWORTH/ASSOCIATED PRESS

Η Τσέλσι επικράτησε με 2-0 της Τότεναμ στο "Στάμφορντ Μπριτζ" για τον πρώτο ημιτελικό του League Cup και σε μία εβδομάδα θα προσπαθήσει να "σφραγίσει" το εισιτήριο για το "Γουέμπλεϊ". Βασικός ο Ρομέλου Λουκάκου, απίθανο αυτογκόλ των φιλοξενουμένων.

Η Τσέλσι νίκησε με 2-0 την Τότεναμ στο "Ολντ Τράφορντ", για το πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών του League Cup, με τον Ρομέλου Λουκάκου βασικό, να αφήνει πίσω του όσα προηγήθηκαν.

Ένα γκολ του Κάι Χάβερτς κι ένα απίθανο αυτογκόλ του Μπεν Ντέιβις έδωσαν στους "μπλε" τη νίκη, με το εισιτήριο για τον τελικό να κρίνεται την επόμενη εβδομάδα στο "Τότεναμ Χότσπερ Στέιντιουμ".

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 5' άνοιξαν το σκορ, ύστερα από λάθος της Τότεναμ. Ο Ντάβινσον Σάντσες προσπάθησε να διώξει πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή από σουτ του Χάβερτς, όμως δεν τα κατάφερε. Λίγο αργότερα, θα σημειωνόταν ένα κανονικό αυτογκόλ και μάλιστα κωμικό για τους φιλοξενούμενους,

Η Τσέλσι είχε το πάνω χέρι και στο 34' ο Χακίμ Ζιγές εκτέλεση φάουλ με γέμισμα. Η μπάλα έφτασε στον Τζαφέτ Τανγκάνγκα, που επιχείρησε να διώξει με το κεφάλι, όμως την έστειλε πάνω στον Μπεν Ντέιβις κι αυτή εξοστρακίστηκε στα δίχτυα!

Οι πρωταθλητές Ευρώπης είχαν το μομέντουμ, έχασαν ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ παρά τις αλλαγές του Αντόνιο Κόντε στο 2ο ημίχρονο και τελικά έφτασαν στη νίκη, που τους δίνει σοβαρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό της 27ης Φεβρουαρίου. Το πρώτο παιχνίδι του έτερου ημιτελικού μεταξύ Άρσεναλ και Λίβερπουλ δεν διεξήχθη λόγω προβλημάτων κορονοϊού των "κόκκινων".

ΤΣΕΛΣΙ: Κέπα, Αθπιλικουέτα, Σαρ, Ρίντιγκερ, Αλόνσο, Σαούλ (73' Λόφτους Τσικ), Ζορζίνιο, Ζιγές (79' Πούλισικ), Χάβερτς (46' Βέρνερ), Μάουντ (73' Κόβατσιτς), Λουκάκου

ΤΟΤΕΝΑΜ: Λορίς, Τανγκάνγκα, Σάντσες, Ντέιβις, Έμερσον, Χιέιμπιεργκ, Σκιπ (73' Γουίνκς), Ντόχερτι (46' Ντόχερτι), Μόουρα (80' Χιλ), Κέιν, Σον (79' Λο Σέλσο)

League Cup: Τα αποτελέσματα των πρώτων ημιτελικών

League Cup: Τα αποτελέσματα των δεύτερων ημιτελικών

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΕΛΣΙ ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ