ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Υπέγραψε ως το 2031 ο Πέδρο Νέτο, στα 63 εκατομμύρια η μεταγραφή

Portugal's Pedro Neto controls the ball during an international friendly soccer match between Portugal and Croatia at the National Stadium in Oeiras, outside Lisbon, Saturday, June 8, 2024. (AP Photo/Pedro Rocha)
Ο Πέδρο Νέτο με τη φανέλα της Εθνικής Πορτογαλίας. @2024 PEDRO ROCHA/AP IMAGES

Η Τσέλσι ανακοίνωσε την απόκτηση του Πέδρο Νέτο από τη Γούλβς, με τους Λονδρέζους να παρουσιάζουν τον Πορτογάλο στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Παίκτης της Τσέλσι με κάθε επισημότητα είναι πλέον ο Πέδρο Νέτο, ο οποίος παρουσιάστηκε από τη νέα του ομάδα στο Στάμφορντ Μπριτζ μπροστά στους φιλάθλους.

Όπως είχε γίνει ήδη γνωστό, η μεταγραφή του 24χρονου δεξιού εξτρέμ θα κοστίσει στους Λονδρέζους 63 εκατομμύρια ευρώ μαζί με τα προβλεπόμενα μπόνους. Παράλληλα εκείνος υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας έως το 2030 με την ομάδα του Μαρέσκα, ενώ επιπλέον υπάρχει οψιόν για επέκταση έως το 2031

Ο ίδιος μέτρησε πέρσι με τη Γουλβς 20 συμμετοχές στην Premier League με απολογισμό δύο γκολ και εννέα ασίστ, ενώ συνολικά από το 2019 αγωνίστηκε 135 φορές με τους "Λύκους" πετυχαίνοντας 14 τέρματα, ενώ επίσης μοίρασε και 24 ασίστ.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ ΓΟΥΛΒΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ