ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τσέριν: "Δεν είμαστε στην καλύτερη κατάσταση, μπορούμε να πάμε καλύτερα"

CONFERENCE LEAGUE 2024-2025 / ÌÐÏÑÁÔÓ ÌÐÁÍÉÁ ËÏÕÊÁ - ÐÁÏ (BORISLAV ZDRINJA / ZIPAPHOTO)
CONFERENCE LEAGUE 2024-2025 / ÌÐÏÑÁÔÓ ÌÐÁÍÉÁ ËÏÕÊÁ - ÐÁÏ (BORISLAV ZDRINJA / ZIPAPHOTO) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άνταμ Τσέριν τόνισε πως ο Παναθηναϊκός δεν είναι στην καλύτερη, δυνατή κατάσταση, μετά την ισοπαλία με την Μπόρατς (1-1).

Ο Παναθηναϊκός ήρθε ισόπαλος 1-1 με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα στο Conference League. Ο Τσέριν τόνισε στις δηλώσεις του πως η ομάδα του μπορεί να τα πάει καλύτερα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσέριν:

Για το ματς: "Πιστεύω ότι ξεκινήσαμε καλά το ματς, πετύχαμε το γκολ και τα πράγματα πήγαν όπως σχεδιάσαμε, το γκολ που πετύχαμε ήταν προϊόν εξαιρετικής ομαδικής προσπάθειας και γενικώς παίζαμε καλά. Σε αυτά τα ματς όμως χρειάζεσαι και δεύτερο γκολ, γιατί όταν είσαι στο 1-0 πολλά μπορούν να συμβούν. Δεχθήκαμε γκολ και φεύγουμε με δύο λιγότερους βαθμούς από αυτούς που ελπίζαμε".

Για το αν έχουν αυτοπεποίθηση: "Πιστεύω ότι η αυτοπεποίθηση έρχεται όταν παίζεις καλά και κερδίζεις. Δεν είμαστε στην καλύτερη κατάσταση, ελπίζω να ανταπεξέλθουμε το συντομότερο δυνατό. Έχουμε ποιοτική ομάδα, ποιοτικούς παίκτες και μπορούμε να πάμε καλύτερα".

Για το αν υπάρχει χημεία μεταξύ τους: "Στο πρώτο μέρος είχαμε όντως καλούς συνδυασμούς και χαρήκαμε τον τρόπο που συνδυαζόμαστε. Όμως το πιο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα. Παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να αυξήσουμε τον τρόπο που θα παίζουμε καλύτερα. Πιστεύω ότι σταδιακά θα παίζουμε ολοένα και καλύτερα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ