ΑΡΗΣ

Τσέζαρεκ: "Τα δώσαμε όλα"

Ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ στις δηλώσεις του στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του είχε παίξει ευρωπαϊκό παιχνίδι, τονίζοντας την χαρά του που κέρδισε τους φίλους του!

Αρχικά ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ σχολίασε: " Είναι πολύ σημαντικοί οι τρεις πόντοι για μας. Προερχόμασταν μετά από ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι όπου τα δώσαμε όλα και είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν καλό αντίπαλο όπως είναι ο Αστέρας Τρίπολης. Σημασία έχει ότι ήμασταν καλά στημένοι στο γήπεδο και κερδίσαμε", για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

" Μετά το πρώτο παιχνίδι με την Ατλέτικο την είχαμε πατήσει με τον Πανιώνιο και το είπαμε όλα τα παιδιά να μην την ξαναπατήσουμε. Ήμουνα σίγουρος ότι δεν θα κάναμε το ίδιο λάθος και τα δώσαμε όλα".

Κι όσο για το ότι βρέθηκε αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του δήλωσε: " Είμαι χαρούμενος που είδα φίλους μου αλλά ως επαγγελματίας είμαι χαρούμενος που τους κέρδισα".

Σε ερώτηση για τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζει ο Άρης είπε: " Οι τραυματισμοί είναι μέσα στο ποδόσφαιρο χωρίς να έχει σημασία αν είναι βασικός ή αν έρχεται από τον πάγκο όπως χρειάστηικε σήμερα να αγωνιστεί ο Κουλουχέρης και τα έδωσε όλα στο γήπεδο".

Από την πλευρά του ο Νίκος Λαζαρίδης ως δεύτερος κοινός παρονομαστής μετά τον Κροάτη επιθετικό δήλωσε: " Είναι δύσκολα τα συναισθήματά μου αφού έχω αγαπήσει τον κόσμο του Αστέρα αλλά ως επαγγελματίας και εγώ και ο Τσέζαρεκ κάναμε το καθήκον μας και πήραμε την νίκη".

Για την κατάκτηση της νίκης ο κεντρικός αμυντικός του Άρη σημείωσε: " Είχαμε το άγχος γιατί θέλαμε πάρα πολύ τους τρεις βαθμούς και έστω και δύσκολα τα καταφέραμε και είμαστε χαρούμενοι αν και φοβήθηκα στην τελευταία φάση όπου η μπάλα βρηκε το δοκάρι και μου κόπηκαν τα πόδια με την τύχη να μας χαμογέλασε και έμεινε το 1-0. Υπήρχε ωστόσο κάποια κούραση αφού τα είχαμε δώσει όλα με την Ατλέτικο με μας να έπρεπε να σκεφτόμαστε μόνο την νίκη".

Τέλος για τον ίδιο και την φετινή του χρονιά υποστήριξε: " Εγώ θέλω να δίνω ότι μπορώ μέσα στο γήπεδο. Ποδόσφαιρο είναι και θέλω να είμαι πάντα σωστός και να τα καταφέρνουμε".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ