ΠΑΟΚ

Τσίγκας: "Ο ΠΑΟΚ μπορεί τελικό"

Τσίγκας: "Ο ΠΑΟΚ μπορεί τελικό"
Τσίγκας

Δικαιολογημένα ο Θάνος Τσίγκας με το γκολ που σημείωσε στο χθεσινό παιχνίδι του γηπέδου της Τούμπας με τον Εργοτέλη για το Κύπελλο Ελλάδος έμελλε να είναι το κεντρικό πρόσωπο

" Η πρόκριση και η νίκη της ομάδας είναι αυτά που μετρούν περισσότερο, από το γκολ που πέτυχα", τόνισε ο σκόρερ του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε:

" Εγώ απλώς έκανα τη δουλειά μου όπως όλα τα παιδιά μέσα στην ομάδα". Όσο για την θέση που αγωνίστηκε εξήγησε: " Παίζω όπου μου ζητήσει ο προπονητής, όμως ξέρω καλύτερα τη θέση του σέντερ φορ", και συνέχισε:

" Αυτή η νίκη μας βγάζει σημαντικό κομμάτι από την πίεση που είχαμε αρχίσει να νιώθουμε τον τελευταίο καιρό που δεν είχαμε τα αποτελέσματα που περιμέναμε. Τώρα πρέπει να σκεφτόμαστε τις υποχρεώσεις που ακολουθούν και βασικά το ντέρμπι με την ΑΕΚ που είναι η επόμενη μας υποχρέωση. Είναι νωρίς να μιλάμε για τελικό, όμως ο ΠΑΟΚ ως μεγάλη ομάδα μπορεί να μιλήσει από τώρα".

Από την πλευρά του ο Διονύσης Χασιώτης στάθηκε στη σημασία της νίκης επί του Εργοτέλη για την αλλαγή της ψυχολογίας της ομάδας εν όψει της συνέχειας: " Αυτή η νίκη πρόκριση μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα στην ψυχολογία της ομάδας μας και βασικά να επαναφέρει την ηρεμία", τόνισε, ενώ αναφορικά με το μέλλον του και το νέο συμβόλαιο που περιμένει να υπογράψει είπε: " Δεν έχω μιλήσει ακόμη επίσημα με κανένας. Περιμένω να με καλέσουν, όμως δεν εξαρτάται μόνο από μένα το νέο συμβόλαιο".

Τέλος ο Κοσμίν Μπαρκαουάν που από χθες το βράδυ αναχώρησε για την πατρίδα του για να κάνει Χριστούγεννα μαζί με την οικογένειά του τόνισε: " Κλείσαμε το 2006 με θετικό τρόπο. Θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη μετά από όσα συνέβηκαν τον τελευταίο καιρό. Πλέον είμαστε στους 8 του Κυπέλλου και στην 4η θέση της βαθμολογίας. Πρέπει από τώρα να σκεφτούμε τι μας περιμένει, καθώς η συνέχεια θα είναι ακόμη πιο δύσκολη".








TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ