ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τσικίνιο: "Θα δώσουμε την ίδια ενέργεια με την Άστον Βίλα, μεγαλώνουμε ως ομάδα με τον Μεντιλίμπαρ"

CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 /  /       (  / EUROKINISSI)
CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / / ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τσικίνιο τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού με την Φιορεντίνα πως θα χρειαστεί οι παίκτες του Ολυμπιακού να παίξουν στο μάξιμουμ, όπως με την Άστον Βίλα, ενώ ξεκαθάρισε πως οι ερυθρόλευκοι έχουν αλλάξει το παιχνίδι τους μετά από την έλευση του Μεντιλίμπαρ.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Φιορεντίνα την Τετάρτη το βράδυ (29/05, 22:00, COSMOTE SPORT 1HD, MEGA, LIVE SPORT24) στο μεγαλύτερο παιχνίδι της ιστορίας του για τον τελικό του Conference League.

Ο Τσικίνιο που εκπροσώπησε τους παίκτες των ερυθρόλευκων στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης, υποστήριξε:

"Θα δώσουμε την ίδια ενέργεια, όπως με την Άστον Βίλα. Ξέρουμε πως αύριο θα είναι διαφορετικό παιχνίδι, απέναντι σε μία δύσκολη ομάδα. Έχουμε τη φιλοσοφία μας και θα πάμε με αυτή να κερδίσουμε το παιχνίδι".

Για το αν ισχύει σωματική ή πνευματική προετοιμασία:
"Θα είναι δύσκολο ματς, εάν είμαστε προετοιμασμένοι πνευματικά, θα τα καταφέρουμε".

Για το ότι το ματς γίνεται στην "OPAP Arena": "Είναι θετικό για εμάς, όμως είναι τελικός, η Φιορεντίνα είναι προετοιμασμένη για αυτό. Το ίδιο είναι γι' αυτούς, για εμάς είναι θετικό, θα έχουμε τους οπαδούς μας και θα το νιώσουν".

Για το αν νιώθουν πιο σκληροί μετά τα δύσκολα παιχνίδια: "Μεγαλώνουμε σαν ομάδα με την άφιξη του Μεντιλίμπαρ. Έχουμε βελτιωθεί, άλλαξε το παιχνίδι μας, βελτιωνόμαστε ως ομάδα και ξέρουμε τους συμπαίκτες μας καλύτερα".

Η Heineken 0.0, επίσημος χορηγός του UEFA Europa Conference League, τσουγκρίζει στην υγειά των αληθινών φιλάθλων που ζουν για τη βραδιά του μεγάλου τελικού στις 29/05!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ CONFERENCE LEAGUE ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ