ΑΡΗΣ

Τσιλιγγίρης: "Το χειροκρότημα έδιωξε όλο το άγχος"

SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

O τερματοφύλακας του Άρη, Απόστολος Τσιλιγγίρης, παραδέχθηκε ότι είχε άγχος για το επαγγελματικό ντεμπούτο του με τους κίτρινους, ωστόσο απαλλάχθηκε από αυτό μετά από το πρώτο χειροκρότημα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

O Άρης παρουσίασε δύο πρόσωπα στην αναμέτρηση με τον Αστέρα, αλλά κατάφερε να επικρατήσει 2-1 του Αστέρα για τη 10η αγωνιστική της Super League 1.

Μάλιστα, στις καθυστερήσεις τις αναμέτρησης ο Φαμπιάν Έμαναντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα επειδή βρήκε την μπάλα με το χέρι έξω από την περιοχή, με τον διαιτητή του αγώνα, Αλέξανδρο Κατσικογιάννηνα τον αποβάλλει αφού πρώτα συμβουλεύτηκε το VAR, καθώς αρχικά είχε δείξει κίτρινη κάρτα. Μάλιστα, στον αγωνιστικό χώρο πέρασε ο 19χρονος Απόστολος Τσιλιγγίρης που έκανε ντεμπούτο σε επαγγελματικό επίπεδο με τους Θεσσαλονικείς.

Ο νεαρός γκολκίπερ του Άρη στις πρώτες του δηλώσεις μετά από τη λήξη του ματς παραδέχθηκε ότι είχε άγχος, ωστόσο το ζεστό χειροκτότημα του Κλεάνθης Βικελίδης τον απήλαξε από αυτό.

"Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο, τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου για την στήριξη. Μπήκα μέσα, νικήσαμε, το σκορ έμεινε όπως ήταν. H απόκρουση πάνω στον Καπίγια ήταν απλά μια απόκρουση, που βοήθησε να κρατήσουμε το σκορ.

Είχα άγχος στην αρχή, αλλά μόλις πάτησα το χορτάρι και με χειροκρότησε ο κόσμος μου έφυγε… Συγκεντρώθηκα και πήγαν όλα καλά. Είναι τρομερό συναίσθημα, χάρηκα πάρα πολύ που έπαιξα. Πλέον βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι, μέσα στην ΑΕΚ, θα πάμε για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το χειροκρότημα μου έδιωξε όλο το άγχος. Με βοήθησε πολύ ο κόσμος. Δεν είχα καθόλου άγχος από τη στιγμή που μπήκα. Από εδώ και πέρα θα δουλέψω πολύ με τον κόουτς τον Αλέκο Ράντο, θα πάμε και εγώ και η ομάδα πολύ καλά με την ΑΕΚ", υποστήριξε ο Απόστολος Τσιλιγγίρης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ