FOOTBALL LEAGUE

Τσίμπησε βαθμό η Παναχαϊκή

Τσίμπησε βαθμό η Παναχαϊκή
Κιάσσος INTIME SPORTS

Πολύτιμο βαθμό πήρε στην Κρήτη η Παναχαϊκή απέναντι στα Χανιά και διατηρήθηκε κοντά σε τροχιά πλέι οφ ανόδου. Επελαύνει ο Ολυμπιακός Βόλου.

Τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική δίχως νίκη για την ομάδα των Χανίων που έμεινε στο 0-0 με την Παναχαϊκή την Παρασκευή το μεσημέρι.

Γενικότερα ο ΑΟΧ έχει πετύχει μόλις ένα γκολ στα τελευταία τρία παιχνίδια που έχει δώσει με Ψαχνά, Φωκικό και Παναχαϊκή απόψε (17/1).

Οι δυο ομάδες είχαν από δυο καλές στιγμές στο παιχνίδι που θα μπορούσαν να γίνουν γκολ και να κλέψουν το αποτέλεσμα, όμως η αστοχία έφερε την ισοπαλία.

Χανιά (Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Χατζηησαΐας, Ζντράβκοβιτς, Γκούμας, Παπατζίκος, Βασιλόγιαννης, Καμπλιώνης (68' Βαλλιάνος), Μανωλάς, Μέλο (46' Κοσταντίνοφ), Τσάτσος (82' Σκάρος), Πάγκαλος.

Παναχαϊκή (Παπαδόπουλος): Λαμπάκης, Κιάσσος, Βαγγελόπουλος, Σπίνουλας, Κωστόπουλος, Χιντζίδης, Στεργίδης (75' Χοτζάλι), Φατιόν, Ντα Κόστα (53' Χούσα), Πάτο, Κοντογουλίδης (85' Πλέγας).

Καλλιθέα - Ολυμπιακός Βόλου 0-2 (Πινδώνης 6', Γκούρμα 27')

Το... τρένο του Βόλου συνεχίζει να κερδίζει όποιον βρει μπροστά του. Η ομάδα του Μανουέλ Ρόκα πέρασε από το Ελ Πάσο και την έδρα της Καλλιθέας την οποία κέρδισε με 2-0.

Το ματς θα μπορούσε να πάρει άλλη τροπή αν ο Γκαλάν δεν έστελνε τη μπάλα στο δοκάρι μετά το δεύτερο γκολ του Βόλου, καθώς οι γηπεδούχοι πίεσαν αρκετά στο δεύτερο μέρος.

Καλλιθέα:Λυμπερόπουλος, Χριστοφιλέας, Παγώνης, Φερέιρα, Καλαμιώτης, Φαγιέ (83' Σταύρου), Κατσικογιάννης, Αρναρέλης, Καραλής (63' Μιχαλόπουλος), Γκαλάν, Ατματσίδης (46' Αγουόνγκ).

Ολυμπιακός Βόλου:Γεωργίου, Γιαλούσης, Καρράς, Αρβανίτης, Μελίσσης, Ρόκας, Πινδώνης, Καπετάνος (78' Ολίσε), Κατσίκης, Δεινόπαπας (46' Μπρέσκα), Γκούρμα (65' Ιωάννου).

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ