ΑΡΗΣ

Τσιώλης: "Είμαστε σε καλό δρόμο"

Τσιώλης: "Είμαστε σε καλό δρόμο"
INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος για την εικόνα του Άρη εμφανίστηκε μετά το φιλικό με την Πενιαρόλ ο Σάκης Τσιώλης. Τί είπε ακόμη για Σολτάνι, Γιαννίτση, κεντρικό φορ καθώς και για τον κόσμο των "κιτρίνων".

Ο Σάκης Τσιώλης δεν έκρυψε μετά το τέλος του διεθνούς φιλικού παιχνιδιού με την Πενιαρόλ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την ικανοποίησή του για την εικόνα των ποδοσφαιριστών του.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός του Άρη δεν παρέλειψε να αναφερθεί ακόμη και στους φιλάθλους της ομάδας του και ότι με την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν έδωσε ώθηση στην απόδοση του συνόλου του.

Ακόμη στάθηκε και ατομικά στους Καρίμ Σολτάνι, Μιχάλη Γιαννίτση και την απόκτηση κεντρικού επιθετικού αλλά και την συμφωνία του νεαρού Θανάση Τοπούζη.

«Μπορούμε να πούμε ότι είναι θετική η εικόνα αλλά και η προσπάθεια των παιδιών παρά το ότι είμαστε στην μέση της προετοιμασίας μας. Η ομάδα ωστόσο έδειξε πολύ καλά στοιχεία.

Συγχαρητήρια και στον κόσμο που έδειξε με την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησε ότι θα πρέπει να δουλέψουμε πιο πολύ. Πιστεύω όμως ότι είμαστε σε καλό δρόμο και όλα θα πάνε καλά», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Τσιώλη.

Όσο για την επιθετική διάθεση του συνόλου του είπε: «Ο Άρης θα πρέπει να είναι επιθετικός και όχι μονότονος και έχουμε τους παίκτες για να διαφοροποιούμε το σύστημά μας στην διάρκεια του παιχνιδιού και δεν θα είμαστε στάσιμοι είτε χρειαστεί να επιτεθούμε από τα άκρα είτε από τον άξονα».

Για τον Μιχάλη Γιαννίτση και την χρησιμοποίησή του ως βασικού είπε: «Του μίλησα πριν το παιχνίδι και του είπα να το χαρεί και να το απολαύσει. Είμαστε σε καλό δρόμο ενώ υπάρχουν και οι άλλες λύσεις που έχουμε με τους Παπαζαχαρία και Κοτσώνη αν δεν πάει κάτι καλά. Σίγουρα όμως ο Γιαννίτσης έχει μέλλον στον Άρη και όταν ολοκληρωθούν τα φιλικά θα είναι πιο έτοιμος».

Για την απόδοση του Σολτάνι τόνισε: «Για αυτό τον πήρα. Για επιθετικό φορ. Δεν είναι όμως ο κεντρικός φορ αλλά όποια ομάδα μας πρεσάρει ψηλά είναι ιδανική περίπτωση».

Για την απόκτηση του κεντρικού φορ που δεν έχει κρύψει ότι το επιθυμεί σημείωσε: «Υπάρχουν εμπόδια που έχουν να κάνουνε και με τους μάνατζερ. Θέλω να ελπίζω όμως να ολοκληρωθεί σύντομα και αυτή η μεταγραφή γιατί χρειαζόμαστε έναν κεντρικό φορ και ειδικά για τα παιχνίδια στο Χαριλάου όπου οι ομάδες θα κλείνονται. Έχουμε ναι μεν τον Τσέζαρεκ αλλά χρειαζόμαστε και κάτι ακόμη».

Για την ενσωμάτωση του Πορτίγια και τον χρόνο συμμετοχής που του έδωσε στα τελευταία λεπτά είπε: «Τον εντάσσουμε στην ομάδα μετά από την απόφαση με την διοίκηση ότι είναι για το συμφέρον της ομάδας να τον αξιοποιήσουμε.

Δεν ξεχνώ και δεν λησμονώ ότι μας έδωσε βοήθειες στις πέντε αγωνιστικές που ήμουν στην ομάδα κάτι που αποτέλεσε το μεγαλύτερο κίνητρο. Αγωνιστικά δεν είχαμε προβλήματα. Στις προπονήσεις και στα παιχνίδια ήταν πειθαρχημένος. Με τις άδειες ήταν το πρόβλημα».

Κι όσο για την συμφωνία της διοίκησης με τον Θανάση Τοπούζη δήλωσε: «Πλέον ο Άρης θα του δώσει την ευκαιρία να δουλέψει και θα πρέπει να την αξιοποιήσει. Άξιζε την ευκαιρία και θα την πάρει».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ