ΑΡΗΣ

Τσιώλης: "Η κούραση δημιούργησε προβλήματα"

Τσιώλης: "Η κούραση δημιούργησε προβλήματα"
INTIME SPORTS

Η κούραση δημιούργησε προβλήματα στην αγωνιστική πειθαρχία του Άρη, σύμφωνα με τον Σάκη Τσιώλη, ο οποίος επεσήμανε πως στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είναι ώρα η ομάδα να ξαναβρεί την ταυτότητά της

Προβλήματα στην αγωνιστική πειθαρχία του Άρη δημιούργησε η κούραση των παικτών, όπως τόνισε ο Σάκης Τσιώλης στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Εργοτέλη.

Παράλληλα, ο τεχνικός των "κιτρίνων" αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί τονίζοντας πως είναι ώρα η ομάδα του να ξαναβρεί την ταυτότητά της.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάκης Τσιώλης στην συνέντευξη Τύπου: " Πρώτα από όλα ένα ευχαριστώ για την άψογη φιλοξενία που είχε η ομάδα από τον Εργοτέλη. Μία ομάδα που διδάσκει ήθος.

Στο παιχνίδι είχαμε μία μοναδική ευκαιρία με σημάδια ανάκαμψης να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που είχαμε τεράστια ανάγκη και να ξεπεράσουμε την κρίση των τριών παιχνιδιών και να βλέπαμε διαφορετικά την συνέχεια. Μόνο με αυτοκτονία μπορούσαμε να φέρουμε αυτό το αποτέλεσμα έχοντας στο διάστημα 60΄-85΄τρεις ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι.

Στο 90΄ προσπαθήσαμε με τον Λαζαρίδη να ελέγξουμε και αυτήν την φάση. Ήταν μεγάλη αδράνεια ότι βρέθηκε ο Μπούντιμιρ μόνος του και έκανε την ισοφάριση και τελείωσε το παιχνίδι. Ένα παιχνίδι που είχαμε την ευκαιρία να το τελειώσουμε και δεν το τελειώσαμε.

Συνεχίζουμε. Βλέπουμε το αύριο αν και όλοι μας το είχαμε ανάγκη αυτό το παιχνίδι και θα μπορούσαμε να το είχαμε πάρει. Πολλές φορές όμως στο ποδόσφαιρο που είναι απρόβλεπτο στα δύο τελευταία λεπτά προσπαθήσαμε να γεμίσουμε τους χώρους υπήρξε αδράνεια. Η μία ολιγωρία και το παιχνίδι τελείωσε που αν δεν σφυρίξει ο διαιτητής δεν τελειώνει.

Η κούραση δημιούργησε προβλήματα στην αγωνιστική πειθαρχία. Το σίγουρο είναι ότι ο Άρης ήταν διαφορετικός από τα προηγούμενα παιχνίδια. Θα έπρεπε όμως να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι πιο νωρίς αφού ελέγχαμε το παιχνίδι.

Ο Εργοτέλης έπρεπε να ρισκάρει και ρίσκαρε παίζοντας με διπλό σέντερ φορ δίπλα στον Μπούντιμιρ και συνεχίζοντας να παίζει με την μεγάλη πάσα. Το σωστό βέβαια είναι ότι θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερο την μπάλας στην κατοχή μας. Στην φάση του γκολ του Εργοτέλη δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε την μπάλα στις καραμπόλες που έγιναν για να τελειώσει το παιχνίδι".

Για την αλλαγή του Καζναφέρη σημείωσε: " Με την αλλαγή του Καζναφέρη θέλαμε ένα καθαρό μυαλό όπως ο Νέτο και να τελειώσουμε το παιχνίδι. Ο Κώστας (σ.σ. Καζναφέρης) έδωσε ότι είχε να δώσει αλλά και για μία εύκολη πάσα στον Βίκτορα που δυστυχώς δεν έγινε".

Σε ερώτηση για το τοπικό ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ δήλωσε: " Είναι ένα παιχνίδι όπου θέλουμε του βαθμούς. Παίζουμε στο Χαριλάου και με τον κόσμο μας. Όπως έχουνε έρθει τα πράγματα είναι μονόδρομος η νίκη.

Ο Άρης δεν έχει άλλη σκέψη από το να κερδίσει το παιχνίδι για να μπούμε στις θέσεις που αρμόζουνε στον Άρη. Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε δύο λιγότερα παιχνίδια αλλά νομίζω ότι ήρθε η ώρα ο Άρης να ξαναβρεί την ταυτότητά του".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ