ΑΡΗΣ

Τσιώλης: “Καλύτερα που ήρθα από τώρα”

Τσιώλης: “Καλύτερα που ήρθα από τώρα”
INTIME SPORTS

Η επόμενη μέρα της ολοκλήρωσης των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Άρη δεν θα μπορούσε παρά να έχει πολύ δουλειά για τον Σάκη Τσιώλη όσον αφορά τον σχεδιασμό της ομάδας της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Με δεδομένη την ικανοποίηση της διοίκησης της ΠΑΕ για την χθεσινή εξέλιξη στο θέμα του φακέλου της αδειοδότησης για την νέα αγωνιστική περίοδο με την έγκριση αυτού από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας που στην συνεδρίασή του αποφάσισε και εξέδωσε άδεια UEFA το βάρος πέφτει στην συγκρότηση του νέου ρόστερ.

Στο ποιοι από το υπάρχον θα παραμείνουνε είτε με το να λυθούνε τα συμβόλαιά τους, είτε επειδή λήγουνε να γίνουνε συζητήσεις για νέα δεδομένου ότι θα βρίσκονται στα πλάνα, είτε με τις ομάδες τους σε περίπτωση που ολοκληρώνονται οι δανεισμοί τους.

“Τελικά, τηρουμένων των αναλογιών, είναι καλύτερα που ήρθα από τώρα στην ομάδα και όχι το καλοκαίρι, αφού ξέρουμε την ομάδα και τις ανάγκες της”, παραδέχθηκε ο Τσιώλης σε δηλώσεις του χθες το βράδυ στην ΕΤ3 για να σταθεί και στον ερχομό του Άρη.

Ήταν τιμητική η πρόταση που μου έγινε από τον Άρη επιτρέποντάς μου να κάνω ένα άλμα στην καριέρα του”, για να παραδεχθεί πως σημαντικό ρόλο στην απόφασή του έπαιξε: “ Ήταν καθοριστική η συμβολή του προέδρου της ΠΑΕ, του Θανάση Αθανασιάδη”.

Για τον κόσμο του Άρη τόνισε: “ Είναι εκπληκτικός, τον παρακολουθώ όλα τα χρόνια της επαγγελματικής μου καριέρας και αποτελεί ένα ισχυρό κίνητρο για να αναλάβει κάποιος μια ομάδα, θέλοντας να είναι αυτή ανταγωνιστική”.

Κι όσο για τους στόχους του Άρη σημείωσε: Ο Άρης έχει όλες τις προϋποθέσεις για να πετύχεις και εμείς δίνουμε την υπόσχεση να ανταποδώσουμε την αγάπη του κόσμου, παρουσιάζοντας μια ομάδα που θα δίνει χαρά με το παιχνίδι της.

Θέλουμε να παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο και να έχουμε και καλά αποτελέσματα. Θέλουμε να παίζουμε γρήγορο και πιο επιθετικό ποδόσφαιρο. Οι πρώτες ενδείξεις ήρθαν. Στον Άρη θα αλλάξουν πολλά και κυρίως σε πρόσωπα και νοοτροπία”.

Τέλος για τους Κόκε, Καστίγιο και Μπομπαντίγια δήλωσε: Κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα. Τον Κόκε τον θέλαμε αλλά έφυγε για δικούς του λόγους χωρίς να κρατάμε κανέναν στην ομάδα με παρακάλια.

Ο Καστίγιο θέλει να μείνει στον Άρη. Η παραμονή του Μπομπαντίγια εξαρτάται από πολλά πράγματα και κυρίως από τη συμπεριφορά του”, με τον τρόπο αυτό προανήγγειλε το μέλλον των δύο στον Άρη.

Ουσιαστικά η περίπτωση του πρώτου είναι σε καλό δρόμο παρά το ότι ο δανεισμός του διεθνή Μεξικανού από την ουκρανική Σαχτάρ Ντόνετσκ ολοκληρώνεται τις επόμενες μέρες δεδομένης της επιθυμίας των δύο πλευρών να συνεχίσουν την συνεργασία τους και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Κι όσο για τον Μπομπαντίγια; Και ο δανεισμός του Αργεντινού επιθετικού από την γερμανική Γκλάντμπαχ ολοκληρώνεται μέσα στις επόμενες μέρες αλλά δύσκολα να παραμείνει εξαιτίας και της ιδιαίτερα υψηλής του ρήτρας με τον Άρη να κινείται ακολούθως για δύο επιθετικούς μετά και από την απώλεια του Σέρχιο Κόκε.

Στους δανεικούς των οποίων ο δανεισμός τους ολοκληρώνεται ανήκει και ο διεθνής Πορτογάλος Ντανίλο Περέιρα από την ιταλική Πάρμα που όπως δήλωσε και ο ίδιος το απόγευμα της Κυριακής μετά το τέλος του παιχνιδιού στα Πηγάδια με την Skoda Ξάνθη η περίπτωσή του θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες μέρες.

Κατά τα άλλα δύσκολα να γίνει συζήτηση με τον Ισπανό τερματοφύλακα Χουάνμα του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται, προς την έξοδο φαίνεται να βρίσκονται οι Οριόλ Λοθάνο και Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις αρκεί να λυθούνε τα συμβόλαιά τους ενώ άγνωστο παραμένει το τι μέλλει γενέσθαι με τον Νταϊσούκε Σακάτα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ