ΑΕΚ

Τσιώλης: "Mεταγραφή του μέλλοντος ο Μανωλάς"

Τσιώλης: "Mεταγραφή του μέλλοντος ο Μανωλάς"
τσιωλης

Ο Σάκης Τσιώλης ξέρει πολύ καλά τις ικανότητες του 18χρονου αμυντικού Κώστα Μανωλά με την θητεία του στον Θρασύβουλο.

Ο νυν τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra FM" αναφέρθηκε με θετικά σχόλια για τις ικανότητες του ταλαντούχου παίκτη.
Για την... ιστορία που κουβαλάει το όνομά του: " Η πίεση και η ενδεχόμενη αμφισβήτηση είναι μεγαλύτερη κουβαλώντας ένα μεγάλο όνομα. Αυτό το βίωσα εγώ με τον γιο μου. Πάντως ο Κώστας έχει φοβερή αυτοπεποίθηση και ισχυρή προσωπικότητα, δουλεύει πολύ και δεν πάει μπροστά με το όνομα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τους νεαρούς σε ηλικία παίκτες είναι οι αμφιβολίες προς εκείνους από τους φιλάθλους και η πίεση στους προπονητές για αποτελέσματα".

Για τις ικανότητες του νεαρού αμυντικού: " Ο Κώστας έχει τα χαρακτηριστικά του σύγχρονου στόπερ. Έχει αλτικότητα, εκρηκτικότητα και ταχύτητα στα 2-3 μέτρα. Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης αλλά αυτό που θα έλεγα εγώ είναι να βελτιώσει τον παρορμητισμό του. Είναι μετεγγραφή του μέλλοντος για την ΑΕΚ. Στόχος από την αρχή ήταν η ΑΕΚ".

Για τις ομοιότητες του νεαρού με τον θείο του Στέλιο: " Μοιάζει πολύ στην σωματοδομή με τον θείο του. Είναι στεγνός, ψηλόλυγνος και έχει την δυνατότητα να φτιαχτεί σαν εκείνον".

Για την μετάβαση από τον Θρασύβουλο στον Ολυμπιακό Βόλου: " Αυτό το ταξίδι το έχω κάνει πολλές φορές σαν επαγγελματίας προπονητής. Θα προσπαθήσω να φτιάξω την ομάδα της επιλογής μου και να ανέβουμε στην Σούπερ Λίγκ. Η ομάδα έχει τον κόσμο και τις δυνατότητες να το κάνει. Η εκδήλωση αγάπης του κόσμου ήταν αυτή που με οδήγησε στη συμφωνία με τον Ολυμπιακό Βόλου".






TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ