ΑΡΗΣ

Τσιώλης: "Μετράνε οι βαθμοί"

Τσιώλης: "Μετράνε οι βαθμοί"
Τσιώλης INTIME SPORTS

Για την απουσία των οπαδών του Αρη -λόγω της τιμωρίας- αναφέρθηκε ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος ωστόσο ζήτησε τους τρεις βαθμούς και να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλο οι παίκτες του. Σηφάκης, Πρίττας και Τσέζαρεκ ατομικό. Πανό συμπαράστασης σε Σακάτα και Ιαπωνία από "κιτρινόμαυρους".

Ως μειονέκτημα χαρακτήρισε ο Σάκης Τσιώλης το γεγονός πως οι παίκτες του θα αγωνιστούν στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό με άδειες κερκίδες.

Παράλληλα, ο τεχνικός των "κιτρινόμαυρων" ζήτησε να μην σταθούν στην δυναμική του αντιπάλου και να προσθέσουν τους τρεις βαθμούς ακόμα στην συγκομιδή της ομάδας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο προπονητής του Άρη, Σάκης Τσιώλης, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ στάθηκε στον επερχόμενο Κυριακάτικο αγώνα της ομάδας του με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό (20/03, 19:00) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».


" Στο σημείο που έχουμε φτάσει, για εμάς μετράνε μόνο οι βαθμοί. Δεν μπαίνουμε στη διαδικασία του ποιος είναι ο αντίπαλος και πώς λέγεται. Ανεξάρτητα από ονόματα και δυναμικότητα του αντιπάλου, ο Άρης οφείλει να μπαίνει στο γήπεδο για να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς της νίκης.


Στο παιχνίδι της Κυριακής, βέβαια, υπάρχει κι ένα μειονέκτημα για εμάς, αυτό των άδειων κερκίδων. Προσωπικά, στο πρώτο μου παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης θα ήθελα να είναι γεμάτο το γήπεδο, καθώς δεν αποτελεί μυστικό ότι δύναμη του ΑΡΗ είναι ο κόσμος του. Με δεδομένη την τιμωρία, για να το ζήσουμε αυτό θα πρέπει να περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι.


Η απουσία, όμως, του κόσμου θα πρέπει να μας οπλίσει με πείσμα και με μεγαλύτερη διάθεση για το αποτέλεσμα και αυτοσυγκέντρωση, ώστε να πάρουμε τη νίκη και να προσθέσουμε τρεις βαθμούς στη συγκομιδή μας", τόνισε ο Καρδιτσιώτης τεχνικός αναφερόμενος τόσο στην σημασία της κατάκτησης των τριών βαθμών της νίκης όσο και στην απουσία από τις κερκίδες των φιλάθλων της ομάδας.|


Ατομικό οι Σηφάκης, Πρίττας και Τσέζαρεκ


Σε ότι αφορά την προπόνηση, ήταν απογευματινή στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου και εκεί συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη για τον μεθαυριανό αγώνα με τον Πανσερραικό. Σηφάκης, Πρίττας και Τσέζαρεκ ακολουθούν ο καθένας το δικό του πρόγραμμα αποθεραπείας με την απουσία τους από τον αγώνα της Κυριακής να θεωρείται πλέον δεδομένη.


Απών την Κυριακή θα είναι και ο τιμωρημένος Βανγκέλι. Κατά τα άλλα οι Αγτζίδης και Αραβίδης ανεβάζουν ρυθμούς ακολουθώντας και σήμερα ατομικό πρόγραμμα. Τέλος για αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου και στην συνέχεια ο Τσιώλης θα ανακοινώσει την αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής.


Πανό συμπαράστασης σε Σακάτα-Ιαπωνία


Η Λίγκα ενημέρωσε σήμερα την ΠΑΕ Άρης ότι σε συνέχεια απόφασης της ΕΠΟ, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων του μεγάλου σεισμού της Ιαπωνίας στους αγώνες της 27ης Αγωνιστικής ημέρας της Super League ΟΠΑΠ.


Σήμερα πριν την προπόνηση του ΑΡΗ εκπρόσωποι του SUPER-3 ανήρτησαν στην θύρα 2 του «Κλεάνθης Βικελίδης» πανό στα ιαπωνικά ως ένα δείγμα συμπαράστασης στον Ιάπωνα ποδοσφαιριστή του Άρη, Νταϊσούκε Σάκατα και όλους τους συμπατριώτες του.


Στο πανό που θα παραμείνει στις κερκίδες τόσο για το αυριανό παιχνίδι της Κ20 (11:45 κόντρα στον Πανσερραικό), όσο και για τον αγώνα της 27ης αγωνιστικής που ως γνωστόν θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, αναφέρονται τα παρακάτω:" ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ Η ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ, ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ