ΑΡΗΣ

Τσιώλης: "Νοητική κούραση"

Τσιώλης: "Νοητική κούραση"
Τσιώλης INTIME SPORTS

Διαβάστε τις δηλώσεις του Σάκη Τσιώλη για την ήττα με 2-0 από την Λάτσιο. Ποιο είναι το όφελος από το σπουδαίο φιλικό.

Το τελικό 2-0 της ήττας από την Λάτσιο δεν φάνηκε να προβληματίζει τον Σάκη Τσιώλη μπροστά στην νοητική κούραση των ποδοσφαιριστών του Άρη. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός δεν το έκρυψε στις δηλώσεις του κάνοντας ξεκάθαρο πως μόνο οφέλη μπορεί να κερδίσει η ομάδα του εν όψει της χρονιάς που ακολουθεί.

Κι όσο για τον Γιώργο Κατίδη φρόντισε να δώσει το σύνθημα πως θα πρέπει όλοι να σκύψουνε το κεφάλι και να διορθώσουνε τα ατομικά τους λάθη.

« Ήταν ένα παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο που μας έδωσε κίνητρο. Παρόλα αυτά όμως θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη εικόνα και ειδικά αν στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να βάλουμε ένα γκολ σε 1-2 περιπτώσεις που είχαμε. Ωστόσο προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος.

Αυτό που φαίνεται όμως μετά από 25 μέρες προετοιμασία είναι η νοητική κούραση των ποδοσφαιριστών και είναι ένα θέμα. Αυτή θα τελειώσει μετά το φιλικό με την Κάλιαρι και πιστεύω ότι όταν θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι θα είμαστε έτοιμοι.

Είναι αντιληπτικά τα λάθη που κάνουμε και μας στοιχίζει. Δεν νομίζω όμως ότι θα γίνουνε σε νορμάλ καταστάσεις», κατέληξε ο Τσιώλης στην αρχική του τοποθέτηση για το παιχνίδι.

Κι όσο για το όφελος του χθεσινού φιλικού είπε: « Μας έδωσε εικόνες για το πώς χειρίζεται μία μεγάλη ομάδα το παιχνίδι», ενώ για το θέμα της απόκτησης επιθετικού τόνισε: « Δεν νομίζω ότι η Λάτσιο μας έδωσε περιθώρια.

Είχαμε πολλά προβλήματα με το πρέσινγκ και το πώς αναπτύσσεται. Η ομάδα ξέρει πως θα πρέπει να λειτουργήσει επιθετικά και γίνονται οι προσπάθειες ενίσχυσης και θα το δούμε τις αμέσως επόμενες ημέρες».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Κατίδης δήλωσε: « Νομίζω ότι το φιλικό αυτό τα λέει όλα. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τέτοια παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Δεν παίξαμε όπως έπρεπε και θα πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω γιατί ο δρόμος είναι μακρύς. Θα πρέπει να διορθώσουμε τα ατομικά λάθη για να είμαστε έτοιμοι. Ο καθένας θα πρέπει να σκεφτεί τα λάθη του και όλα θα πάρουνε τον δρόμο τους».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ