ΑΡΗΣ

Τσιώλης: "Ο προγραμματισμός έχει ξεκινήσει"

Τσιώλης: "Ο προγραμματισμός έχει ξεκινήσει"
INTIME SPORTS

Μετά το τέλος του φιλικού παιχνιδιού με την Βέροια ο τεχνικός του Άρη, Σάκης Τσιώλης, στις δηλώσεις του δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την διάθεση των ποδοσφαιριστών του.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα συμπεράσματά του ενώ μετά από σχετική ερώτηση τοποθετήθηκε και για την απόφασή του να τοποθετήσει ως προωθημένο τον Ρικάρντο Φατί.

Δεν έκρυψε πως ο προγραμματισμός για την νέα αγωνιστική περίοδο έχει ήδη ξεκινήσει ενώ ο Καρδιτσιώτης τεχνικός αναφέρθηκε και στις προσεχείς εκλογές της Λέσχης Φίλων Άρη για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΠΑΕ.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Τσιώλης είπε: "Σήμερα θέλαμε να δούμε κάποια παιδιά που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής. Προσπάθησαν και είχαν διάθεση. Τώρα πρέπει να τελειώσουμε αυτό τον κύκλο των φιλικών αγώνων και να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας για τη νέα χρονιά".

Σχετικά με τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, ανέφερε: "Για αυτά τα παιδιά έχει τελειώσει η όλη διαδικασία και περιμένουν να ανακοινωθεί η ημερομηνία που θα πάνε για διακοπές. Παρόλα αυτά όμως έχουν υποχρέωση ως επαγγελματίες να είναι συγκεντρωμένοι παρά την ψυχολογική περισσότερο κούραση που έχουν. Πρέπει να δείχνουν καλύτερη εικόνα γιατί ο κόσμος ήρθε να τους δει. Σίγουρα περίμενα περισσότερα από αυτούς", ενώ συμπλήρωσε: "Επίσης φάνηκε ότι πρέπει οι μεγάλοι να ξεκουραστούν περισσότερο και να δώσουμε κάποιες ευκαιρίες στα νέα παιδιά έτσι ώστε να δούμε ποια από αυτά πρέπει να υπολογίζονται για τη νέα αγωνιστική περίοδο".

Για το γεγονός ότι ο Φατί αγωνιζόταν στο δεύτερο ημίχρονο ως προωθημένος, σχολίασε: "Σε όλες τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε συμμετείχε ο Φατί. Όταν το παιχνίδι χρειαστεί ειδική τακτική τότε είναι μέσα σε αυτό το πρόγραμμα".

Αναφερόμενος στο σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα χρονιά, υπογράμμισε: "Ήδη ο προγραμματισμός έχει ξεκινήσει. Μιλάω κάθε τρεις μέρες με τη διοίκηση για το τι πρέπει να γίνει. Περίπου ξέρω τι θέλω. Για να βγουν προς τα έξω όμως πρέπει να κάνουμε τις επαφές με τους παίκτες που χρειαζόμαστε. Η ομάδα πρέπει να στελεχωθεί από 6-7 ποδοσφαιριστές πέρα από κάποιους παίκτες που θα ανεβάσουμε από την K-20".

Ερωτηθείς για το αν οι επικείμενες εκλογές της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ επηρεάζουν τον ίδιο αλλά και τους παίκτες της ομάδας, δήλωσε: "Το κλίμα είναι πολύ καλό στα αποδυτήρια αλλά και στις προπονήσεις όπου τα πάντα γίνονται όπως πρέπει να γίνουν. Δεν έχουμε επηρεαστεί καθόλου από αυτά τα γεγονότα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ