ΑΡΗΣ

Τσιώλης: "Πρέπει να δουλέψουμε"

ΑΡΗΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ / 27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Τσιώλης MOTIONTEAM

Ο Σάκης Τσιώλης στάθηκε στα δυο πρόσωπα που έδειξε ο Άρης στον ματς με τον Πανσερραϊκό και τόνισε πως θα πρέπει να δουλέψει σκληρά η ομάδα του αν θέλει να βελτιωθεί στο μέλλον.

"Θα σταθώ σε δύο σημαντικά γεγονότα. Το πρώτο έχει να κάνει με τους τρεις βαθμούς που μας κάνει να φύγουμε από την άσχημη βαθμολογική θέση που είχε ο Άρης μέχρι τώρα. Και το δεύτερο ότι η ομάδα αντέδρασε μετά το 1-0 και δημιούργησε προϋποθέσεις γυρνώντας γρήγορα το παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο θα θέλαμε έναν ακόμη επιθετικό χάνοντας την ισχύ μας στην επίθεση. Πετύχαμε όμως μία καθαρή και δίκαιη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο προβληματιστήκαμε και θα πρέπει να δούμε τι θα πρέπει να δουλέψουμε για να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται", είπε αρχικά ο τεχνικός του Άρη.

Για το αν έχει στο μυαλό του να συνεχίσει να παρατάσσει την ομάδα του με τους Καστίγιο, Κόκε και Μπομπαντίγια παραδέχθηκε: «Ο Άρης δεν δικαιολογείται να παίζει κλεφτοπόλεμο ή παιχνίδι αντεπιθέσεων. Θα πρέπει να δίνει στον κόσμο πολλές φάσεις στην αντίπαλη περιοχή. Θα πρέπει οι τρεις χαφ να μάθουνε ακόμη καλύτερα να παίζουνε και το πώς να κάνουμε την επίθεση και την άμυνα. Θα πρέπει να είμαστε πιο ρεαλιστικοί στο σύστημα και να δημιουργούμε πρόβλημα στον αντίπαλο μας. Έχοντας όμως τόσο καλούς επιθετικούς να κοιτάξουμε αυτό το σχήμα».

Για την νίκη του Ολυμπιακού Βόλου στην Καβάλα επί της τοπικής ομάδας τόνισε: «Σίγουρα το ότι είμαστε σε μία θέση να βλέπουμε και τα πλέι οφ είναι σημαντικό τον Άρη την δεδομένη στιγμή αν και πιστεύω ότι ο Άρης πρέπει να είναι πάντα σε αυτές τις θέσεις. Θα πρέπει όμως να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια. Αν ερχότανε ισοπαλία στην Καβάλα θα είχαμε ακόμη περισσότερες πιθανότητες. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες που είναι και πάνω από μας όπως ο Ολυμπιακός Βόλου που είναι ότι ευχάριστο έχει η φετινή χρονιά. Επειδή την γνωρίζω την ομάδα έχει χαρακτήρα αλλά θα εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο».

Όσο για το ότι όπως την περασμένη εβδομάδα στην Κέρκυρα και πάλι σήμερα ο Άρης δέχθηκε ένα γρήγορο γκολ σημείωσε: «Και το γκολ στην Κέρκυρα και σήμερα έγινε σε οργανωμένη άμυνα. Αποτελεί συγκυρία και θα κοιτάξουμε και αυτό το κομμάτι να το βελτιώσουμε».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ