ΑΡΗΣ

Τσιώλης: "Στο μυαλό μας την επιτυχία"

Τσιώλης: "Στο μυαλό μας την επιτυχία"
Τσιώλης INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Άρη, Σάκης Τσιώλης σε δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA τοποθετήθηκε για το αυριανό ντέρμπι της ομάδας του με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (30/10, 17:15).

Ο προπονητής του Άρη, Σάκης Τσιώλης στάθηκε μεταξύ άλλων στο πως κύλησε η προετοιμασία αλλά και ότι οι λεπτομέρειες έχουνε στερήσει μέχρι στιγμής την νίκη σε κάποιο από τα πέντε προηγούμενα παιχνίδια του Άρη.

Κι όσο για τον Κώστα Καπετάνο ο Έλληνας μέσος ξεκαθάρισε πως το ότι η ΑΕΚ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση δεν θα πρέπει να ξεγελάσει σε καμία περίπτωση τον ίδιο και τους συμπαίκτες του.

" Είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες που όμως δεν έχουν ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα. Εμείς βρισκόμαστε πιστεύω σε μία αγωνιστική κατάσταση ικανή να μας οδηγήσει στο αποτέλεσμα που θέλουμε", υποστήριξε ο Σάκης Τσιώλης.

Όσο για την πορεία της προετοιμασίας ο 52χρονος τεχνικός του Άρη υποστήριξε: " Η εβδομάδα κύλησε καλά από αγωνιστικής απόψεως και προετοιμασίας και θεωρώ ότι αυτό το οποίο πρέπει να κάνουμε είναι να μπούμε στο γήπεδο έχοντας στο μυαλό μας ότι είμαστε υποχρεωμένοι να κυνηγήσουμε την επιτυχία.

Στα προηγούμενα πέντε παιχνίδια έχω την αίσθηση ότι λεπτομέρειες έγειραν εναντίον μας την πλάστιγγα και δεν μπορέσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ο Άρης είναι υποχρεωμένος να κυνηγά πάντα τη νίκη κι ελπίζω αυτή την φορά όλα να λειτουργήσουν προς την κατεύθυνση της επιτυχίας που ψάχνουμε".

Στην κατάσταση της ΑΕΚ στάθηκε ο Κώστας Καπετάνος λέγοντας: " Είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι. Η ΑΕΚ μπορεί να δείχνει ότι δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αλλά κάτι τέτοιο μπορεί να μας ξεγελάσει.

Άλλωστε νομίζω ότι τα θέματα που τους απασχολούν είναι περισσότερο εξωαγωνιστικά. Όπως και να έχει όμως η κατάσταση, εμάς πρέπει να μας νοιάζει τι θα κάνουμε εμείς μέσα στο γήπεδο.

Πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι και να κυνηγήσουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από την νίκη και τους τρεις βαθμούς. Αυτό είναι το αποτέλεσμα που πρέπει να πάρουμε στο ΟΑΚΑ και για αυτό θα προσπαθήσουμε".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ