ΑΡΗΣ

Τσιώλης: "Τεράστια απώλεια ο Σηφάκης"

Τσιώλης: "Τεράστια απώλεια ο Σηφάκης"
Τσιώλης INTIME SPORTS

Ο Σάκης Τσιώλης πέραν της ικανοποίησής του για την νίκη του Άρη επί της ΑΕΛ στάθηκε και στην επιστροφή του στην Λάρισα.

Μεταξύ άλλων χαρακτήρισε ως τεράστια απώλεια την απουσία για τους επόμενους 4-5 μήνες του Μιχάλη Σηφάκη που την Πέμπτη όπως είναι γνωστό χειρουργήθηκε στο αριστερό του γόνατο.

Κι όσο για τον Σάκη Πρίττα τόνισε πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε την ευκαιρία στην διάρκεια της διακοπής να διορθώσει τα λάθη της.

«Νομίζω ότι ήταν ότι πιο σημαντικό αυτό το παιχνίδι σήμερα γιατί μας έφερε κοντά στην τακτική και στο σύστημα με το πρωτάθλημα της Super League. Η Λάρισα είναι μία ομάδα με ιστορία και πίεση και οι παίκτες μου δοκιμάστηκαν. Στο μεγαλύτερο διάστημα έμεινα ευχαριστημένος και φαίνεται ότι κάτι έχει αλλάξει μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο αλλά έχουμε ακόμη δρόμο», ήταν το πρώτο σχόλιο του Τσιώλη.

Για την επιστροφή του στην Λάρισα τόνισε: «Με το φιλικό αυτό επέστρεψα και πάλι στην Λάρισα, απέναντι σε μία ομάδα με ιστορία και κόσμο και αξίζει να γυρίσει στην Super League.

Όταν δέχθηκα την πρόσκληση μετά την δύσκολη χρονιά που είχε προηγηθεί για την Λάρισα ήταν δύσκολη απόφαση. Είναι η ομάδα που χρωστάω πάρα πολλά όπως και η οικογένειά μου και δεν θα αλλάξει ποτέ ότι και να γίνει».

Για την εικόνα της Λάρισας είπε: «Η Λάρισα ξεκίνησε πολύ καλά στο πρώτο 20λεπτο και προσπάθησε να φέρει την μπάλα στην περιοχή μας. Είχε την δυνατότητα να μας κοντράρει σαν μία ομάδα Super League και έχει την δυνατότητα να αντιμετωπίσει καταστάσεις για την συνέχεια».

Για το αν προσανατολίζεται να αλλάξει το σύστημά του από το 4-4-2 σε ρόμβο δήλωσε: «Έχει να κάνει με τον αντίπαλο. Έχουμε δουλέψει σε τέσσερα συστήματα και προσανατολιζόμαστε να παίξουμε με δύο ελεύθερους μπροστά από τους στόπερ γιατί δεν έχουμε έτοιμους τους Γιάκομπ και Τσέζαρεκ».

Για την δήλωσή του σε σεμινάριο που ήταν καλεσμένος περί επιστροφής του στην Λάρισα ως τεχνικός ξεκαθάρισε: «Είχαμε βρεθεί με τον πρόεδρο αλλά το τάιμινγκ δεν ήταν το σωστό γιατί είχε προπονητή η Λάρισα και εγώ πήγα στον Άρη».

Για την απώλεια του Μιχάλη Σηφάκη υποστήριξε: « Πραγματικά είναι μία τεράστια απώλεια για την ομάδα μας αφού ήταν από τους βασικότερους άξονές της. Έχει πληγεί και η Εθνική ομάδα της οποίας ήταν βασικός της και του εύχομαι γρήγορη επάνοδο, να φανεί ψύχραιμος και δυνατός. Ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει αν και το τάιμινγκ δεν ήταν και ότι το καλύτερο».


Για το ενδεχόμενο απόκτησης των Γιακούποβιτς, Σανκαρέ και όχι μόνο από τον Ολυμπιακό Βόλου επισήμανε: «Όλη η Ελλάδα ασχολείται με τις δύο ομάδες που έχουνε πρόβλημα. Πρώτα θα πρέπει να τελειώσουνε οι διαδικασίες και να παρθούνε οι αποφάσεις για το τι θα πρέπει να γίνει».


Από πλευράς ποδοσφαιριστών του Άρη ο Σάκης Πρίττας είπε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι που κερδίσαμε σε ένα ωραίο γήπεδο και ατμόσφαιρα. Είχαμε κάποιες δυσκολίες στην αρχή του παιχνιδιού αλλά στην συνέχεια βρήκαμε τις θέσεις μας, αντιδράσαμε και μετά την ισοφάριση και πήραμε μία νίκη που θα μας βοηθήσει στην συνέχεια».


Για την διακοπή των δύο εβδομάδων εξαιτίας του άγνωστου το ποιες θα είναι τελικά οι ομάδες Α και Β σημείωσε: «Η διακοπή ευνόησε εμένα και κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν είχαμε παιχνίδια στα πόδια μας. Πιστεύω ότι αν και μετά από ήττες θέλεις παιχνίδια για να επιστρέψεις στις νίκες βοήθησε κάποιους ποδοσφαιριστές και σαν ομάδα να διορθώσουμε τα λάθη μας».


Κι όσο τέλος για τον συμπαίκτη του Μιχάλη Σηφάκη του ευχήθηκε: «Ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει γρήγορα».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ