ΑΡΗΣ

Τσιώλης: "Θέμα χρόνου το γκολ και τα αποτελέσματα"

Τσιώλης: "Θέμα χρόνου το γκολ και τα αποτελέσματα"
INTIME SPORTS

Ο Σάκης Τσιώλης χαρακτήρισε απορίας άξιο ότι δεν έχει σκοράρει ακόμα ο Άρης στο πρωτάθλημα. Τί είπε για την "επίσκεψη" οπαδών στα αποδυτήρια μετά την Ξάνθη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάκη Τσιώλη στον "Sentra 103,3":

Για την αφλογιστία του Αρη και στο παιχνίδι με την Ξάνθη: "Από την αρχή έχουμε όλες τις προϋποθέσεις και τις φιλοδοξίες να πρωταγωνιστεί ο Αρης στο πρωτάθλημα. Ηταν ο πρώτος μας στόχος από την προετοιμασία. Στα τρία πρώτα παιχνίδια και με τις υποχρεωτικές αναβολές, δεν το δικαιολογήσαμε αυτό και δεν χαροποιήσαμε με την απόδοση τον κόσμο μας. Εξαίρεση ήταν το ματς στα Γιάννενα, στα δύο παιχνίδια στου "Χαριλάου" δεν βγάλαμε αυτή την ποιότητα. Δικαιολογημένα δυσανασχετεί ο κόσμος.

Είναι απορίας άξιο πως δεν έχουμε σκοράρει, ενώ κάνουμε ευκαιρίες. Πολλές φορές τυχαίνει να είναι απλώς… η εποχή μας ή θέμα ρέντας των επιθετικών. Αν το δούμε ρεαλιστικά, η ομάδα φτιάχνει ευκαιρίες και είναι θέμα χρόνου το πότε θα έρθουν το πρώτο γκολ και τα αποτελέσματα.

Χθες (02/10) μετά το πρώτο 20λεπτο, η ομάδα έπαιξε πολύ καλά, ο κόσμος ήταν απίστευτος και οι παίκτες δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά επειδή δεν πετύχαμε το γκολ, ήρθε η νευρικότητα και το άγχος, στο οποίο φυσικά βοήθησε και η Ξάνθη. Είναι αλήθεια πως στο δεύτερο ημίχρονο ο Βελλίδης κράτησε το αποτέλεσμα. Θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει".

Για την Ξάνθη: "Είναι μία ομάδα πολύ γρήγορη στην επίθεση και συγκεντρωμένη στο αμυντικό κομμάτι ειδικά εκτός έδρας όπως έδειξε και με τους Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ. Ηταν στο χέρι του Αρη να ελέγξουμε το παινχίδι. Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, υπάρχει μεγάλη πίεση".

Για την "επίσκεψη" του κόσμου στα αποδυτήρια: "Οπως είπα και στους παίκτες, μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες και παλιότερα τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και η ΑΕΚ είχαν ανάλογα περιστατικά. Μετά το παιχνίδι ήρθε στα αποδυτήρια μία αντιπροσωπεία του κόσμου και μου ζήτησαν άδεια για 5 άτομα να έρθουν και να μιλήσουν στους παίκτες. Εκδήλωσαν τις ανησυχίες και τα θέλω τους. Έγινε μία ήρεμη συζήτηση και αποχώρησαν. Τώρα ο Αρης είναι ο κόσμος του. Ο κόσμος κάνει μία ομάδα μεγάλη".

Για το ότι πρέπει να υπάρχουν όρια στη σχέση με τους οπαδούς: "Συμφωνώ να υπάρχουν όρια, όμως αυτό που έγινε δεν είναι κάτι το επιλήψιμο. Εμείς πρέπει να ταυτιζόμαστε με τους φίλαθλους μας. Αυτό που συνέβη τελικά ήταν ό,τι καλύτερο για την εκτόνωση κατάστασης. Ηταν μια άμεση λύση. Είχαν παρεξηγηθεί κάποια πράγματα και αυτή ήταν η καλύτερη λύση".

Για το αν έκανε παρατήρηση στον Καστίγιο για τη φάση της αποβολής: "Με το χέρι στην καρδιά, έτσι όπως γίνεται η φάση, ο Καστίγιο πατάει έξω από τη γραμμή της περιοχής, άρα έχει δικαίωμα να βρίσκεται στο σημείο που ήταν. Είναι έξω από την περιοχή, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Μπορεί ακόμη να είχε και από εμένα οδηγίες για τέτοια πίεση. Όμως, από τη στιγμή που είχε ήδη μία κάρτα και μόλις πριν από λίγα λεπτά παραλίγο να δεχτεί άλλη μία, τότε δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. Είναι από τα πράγματα που θα συζητήσουμε".

Για τον αγωνιστικό χαρακτήρα του Αρη: "Από πέρυσι είχα πει πως ο Αρης, πάνω από όλα, χρειάζεται χαρακτήρα στο γήπεδο και αυτό παλεύουμε να πετύχουμε. Νομίζω πως με την προσθήκη των νέων παικτών θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μία ομάδα με τέτοια χαρακτηριστικά".

Για την εικόνα του πρωταθλήματος στο ξεκίνημα της περιόδου: "Οι ομάδες που έχουν παίξει στην Ευρώπη έχουν μεγάλο πλεονέκτημα σε σχέση με τις υπόλοιπες. Βλέπουμε τον ΠΑΟΚ που έχει αρκετά ματς στα πόδια των παικτών του στέκεται καλά. Νομίζω πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη, όταν η ροή του πρωταθλήματος γίνει συνεχόμενη για όλες τις ομάδες. Ο Ολυμπιακός έδειξε πως είναι η ομάδα που θα επιβάλλει το δικό της νόμο στο Καραϊσκάκη. Εχει γεμάτο ρόστερ σε όλες τις γραμμές.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ