ΑΡΗΣ

Τσιώλης: "Την Τετάρτη θα δούμε"

Τσιώλης: "Την Τετάρτη θα δούμε"
INTIME SPORTS

Το άγνωστο του τι μέλλει γενέσθαι με τον Σάκη Τσιώλη στην τεχνική ηγεσία του Άρη παραμένει με τον Καρδιτσιώτη τεχνικό να δίνει νέα διάσταση. Διαβάστε την "ατάκα" του.

"Την Τετάρτη θα δούμε αν θα είμαστε μαζί... Υπάρχει ένα συμβούλιο με τη διοίκηση και θα ξεκαθαρίσουν όλα", φέρεται να είπε στο περιθώριο της πρωινής προπόνησης στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές του.

Αυτό βέβαια που απομένει να φανεί πλέον είναι ποιο θα είναι το αποτέλεσμα του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Άρης σε μία συνέχεια ουσιαστικά της χθεσινοβραδινής συνάντησης.

Κι αν ο Τσιώλης άφησε να πλανάται το άγνωστο γύρω από την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία του Άρη το κλίμα στην προπόνηση ήταν βαρύ μετά την χθεσινή ισοπαλία στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός του Άρη φρόντισε ωστόσο να δώσει συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του λέγοντάς τους: " Τα δώσατε όλα, δεν έχω παράπονο από κανέναν και σας αξίζουν συγχαρητήρια. Προσπαθήσατε όλοι για την νίκη, αλλά μερικές φορές η μπάλα είναι... άτιμη".


Κανονικά ο Βράνιες

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι της προπόνησης ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Νάτσο Γκαρσία, Καρίμ Σολτάνι, ενώ ο Γιούριτσα Βράνιες μπήκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα του Άρη.

Ο Σολτάνι θα υποβληθεί σε υπέρηχο για να διαπιστωθεί η πορεία του τραύματός του και την Τετάρτη ή την Πέμπτη θα δοκιμάσει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς εν όψει του εκτός έδρας παιχνιδιού με την ΑΕΚ.


Την Τετάρτη εξάλλου θα δοκιμάσει να μπει σε ρυθμούς προετοιμασίας και ο Μανώλης Παπαστεριανός που υπέστη κάκωση στα πλευρά στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας.


Τέλος την Τρίτη στο πρόγραμμα υπάρχει ρεπό και οι ποδοσφαιριστές θα επανέλθουν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου την Τετάρτη με διπλή προπόνηση εν όψει της αναμέτρησης με την "Ένωση".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ