ΑΡΗΣ

Τσιώλης: "Το κάθε ματς χωριστά"

Τσιώλης: "Το κάθε ματς χωριστά"
INTIME SPORTS

Διαβάστε τι είπε ο προπονητής του Άρη, Σάκης Τσιώλης για την κλήρωση της Super League. Οι "κίτρινοι" εντείνουν τις προσπάθειες για την απόκτηση του Φιλίπ Τζόρτζεβιτς.

Ο προπονητής του Άρη, Σάκης Τσιώλης, τοποθετήθηκε από το Ζέεφελντ της Αυστρίας για την σημερινή κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Super League.

Στα όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης, www.arisfc.gr, έκανε ξεκάθαρο πως ποτέ δεν τον ενδιαφέρει η σειρά των παιχνιδιών με μοναδικό του στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης σε κάθε ένα ξεχωριστά.

Κι όσο για τον αντίπαλο του Άρη στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος που είναι ο ΠΑΣ Γιάννενα θυμήθηκε την προ ημερών μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση επί αυστριακού εδάφους.

" Ποτέ δεν εξετάζω με ποια σειρά θα αντιμετωπίσουμε τον όποιο αντίπαλο. Θα αγωνιστούμε κόντρα σε όλες τις ομάδες και το ζητούμενο για μένα είναι να βλέπουμε το κάθε ματς χωριστά και να έχουμε ως στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.

Οι τρεις βαθμοί είναι ο στόχος σε κάθε ματς ανεξάρτητα από το όνομα του αντιπάλου. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος αντιμετωπίζουμε μία ομάδα με την οποία παίξαμε πρόσφατα σε φιλικό παιχνίδι, όπου βέβαια οι διαφορές είναι τεράστιες σε σχέση με τα επίσημα παιχνίδια.

Είναι ένας πολύ υπολογίσιμος αντίπαλος που έρχεται με πάθος και ενθουσιασμό από την Football League. Χρειάζεται, λοιπόν μεγάλη προσοχή για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα που όπως πάντα για εμάς είναι η νίκη", ήταν η δήλωση του Τσιώλη στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης για την σημερινή κλήρωση του νέου πρωταθλήματος και το αποτέλεσμά της.

Στο αγωνιστικό πρόγραμμα το σημερινό πρόγραμμα του Καρδιτσιώτη τεχνικού του Άρη περιλάμβανε διπλή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο του Ζέεφελντ της Αυστρίας στην τελευταία μέρα της παραμονής της ομάδας σε αυτό.

Απών ήταν για μία ακόμη μέρα ο Σάκης Κανούλας που αναμένεται να επιστρέψει από Δευτέρα ενώ σε αντίθεση με το πρωί το απόγευμα μπήκε σε ρυθμούς ομάδας ο Μιχάλης Γιαννίτσης δείχνοντας να έχει ξεπεράσει το διάστρεμμα που είχε υποστεί στο φιλικό παιχνίδι της Τρίτης (02/08) με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Τέλος στο μεταγραφικό μέτωπο στην Θεσσαλονίκη η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης συνεχίζει την προσπάθειά της για την απόκτηση του διεθνή Σέρβου Φιλίπ Τζόρτζεβιτς από την γαλλική Ναντ αναμένοντας να λύσει το συμβόλαιό του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ