ΠΑΟΚ

Τσιρίλο και Κλάους γλύκαναν την πίκρα

Τσιρίλο και Κλάους γλύκαναν την πίκρα
INTIME SPORTS

Ο Μπρούνο Τσιρίλο και ο Κλάους Αθανασιάδης, ανέβασαν ρυθμούς στην προπόνηση της Κυριακής (11/9), με αποτέλεσμα να μετριαστεί η πικρία των "ασπρόμαυρων" την επόμενη μέρα μετά την άδοξη ήττα στο Παγκρήτιο από τον Εργοτέλη.

Το κλίμα στη Νέα Μεσημβρία δεν θα το έλεγε κανείς χαρούμενο το πρωί της Κυριακής (11/9), λίγες ώρες μετά την πικρή ήττα που προηγήθηκε στο Παγκρήτιο από τον Εργοτέλη, παρά το γεγονός αυτό, όμως, υπήρχαν και κάποια στοιχεία που έκαναν τον Λάσλο Μπόλονι να νιώθει πιο άνετα.

Ποια ήταν αυτά; Αφενός, ότι είδε τους Μπρούνο Τσιρίλο και Στέφανο Αθανασιάδη να ανεβάζουν ρυθμούς, μπαίνοντας πιο δυνατά στην προθέρμανση που έκαναν με τους αναπληρωματικούς. Αφετέρου, ότι στο πρόγραμμα μπήκε και ο Λεονάρντο, ο οποίος αποτελεί καινούργια προσθήκη για την ομάδα και αναμένεται εν ευθέτω χρόνω να υπολογίζεται από τον προπονητή.

Συγκεκριμένα, αυτοί που ταξίδευσαν στο Ηράκλειο, μαζί με τους Αποστολόπουλο και Στάμου έκαναν χαλάρωμα και μετά από μισή ώρα αποχώρησαν για αποθεραπεία. Αυτοί που δεν ταξίδευσαν ξεκίνησαν προπόνηση με ζέσταμα. Μαζί τους μπήκαν και οι Τσιρίλο, Αθανασιάδης, όπως και οι Φωτάκης και Λάζαρ, ο οποίος κρίθηκε ότι χρειάζεται έξτρα προπόνηση για να ανεβάσει κι άλλο ρυθμό.

Οι τέσσερις τελευταίοι, αφού ολοκλήρωσαν το ζέσταμα, στη συνέχεια ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Οι δε αναπληρωματικοί, μετά το δικό τους ζέσταμα, έκαναν ασκήσεις με την μπάλα, με το βάρος να πέφτει στα τελειώματα των φάσεων, είτε με σουτ, είτε με κεφαλιά. Μετά από αυτές τις ασκήσεις ακολούθησε διπλό στο μισό γήπεδο. Να σημειωθεί ότι το διπλό και οι ασκήσεις γίνονται με μπάλες που χρησιμοποιούνται στους αγώνες του Europa League.

Λεονάρντο και Σπαντάσιο

Με τους αναπληρωματικούς έκανε προπόνηση και ο Λεονάρντο, ο οποίος ανέλαβε τις σέντρες από αριστερά και δεξιά, για να τελειώνουν τις φάσεις οι επιθετικοί. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από το τεχνικό τιμ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τόσο ο Βραζιλιάνος μπακ-χαφ, όσο και ο Σπαντάσιο χρειάζονται περίπου είκοσι ημέρες για να φτάσουν στα επιθυμητά για τον Λάσλο Μπόλονι επίπεδα.

Ομιλία Μπόλονι

Στα αξιοσημείωτα της σημερινής (11/9) πρωϊνής προπόνησης στη Νέα Μεσημβρία είναι ότι προηγήθηκε ομιλία του Λάσλο Μπόλονι στους παίκτες, που ήταν στην αποστολή στην Κρήτη, με περιεχόμενο που αφορούσε στην ήττα από τον Εργοτέλη και στον τρόπο που αυτή ήρθε.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του "Δικέφαλου", όπως ήταν φυσικό, τα έψαλε στους παίκτες του, καθώς σε κανέναν στην ομάδα, και πολύ περισσότερο στον ίδιο, δεν άρεσε αυτό που είδε να συμβαίνει στο Παγκρήτιο, με τον ΠΑΟΚ να πέφτει θύμα ανατροπής στο σκορ, ενώ κρατούσε τη νίκη στα χέρια του μέχρι δέκα περίπου λεπτά πριν τη λήξη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ