ATHENS KALLITHEA

Τσούμας: "Έχουμε δίψα για διάκριση"

Τσούμας: "Έχουμε δίψα για διάκριση"
INTIME SPORTS

Ο γενικός αρχηγός της Καλλιθέας Τσούμας, κάλεσε τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν το παρών στην αναμέτρηση με τον Αγροτικό Αστέρα

Με μια προπόνηση που έγινε στο βοηθητικό γήπεδο της Βάρης, συνεχίστηκε η προετοιμασία της Καλλιθέας για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Αγροτικό Αστέρα.

Οι "κυανόλευκοι" θα ολοκληρώσουν τις προπονήσεις τους με το καθιερωμένο χαλάρωμα που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας το Σάββατο.

Από εκεί και πέρα, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ο γενικός αρχηγός κ. Τσούμας, κάλεσε τους φιλάθλους να δώσουν το παρών στις εξέδρες του "Ελ Πάσο" και να στηρίξουν τους παίκτες.

" Έχουμε μία νεανική ομάδα με πολύ ταλέντο, όρεξη για δουλειά, φλόγα, φιλοδοξίες και δίψα για διάκριση. Δεν αποθαρρυνόμαστε από τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Είμαστε αισιόδοξοι, έχουμε πίστη στις δυνατότητες όλων των ποδοσφαιριστών που σίγουρα με την μαχητικότητα, το πείσμα και την προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά στις προπονήσεις θα ανατρέψουν την κακή εικόνα που παρουσίασαν στους δύο τελευταίους αγώνες.

Καλώ λοιπόν όλους τους φιλάθλους να έρθουν την Κυριακή στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας να παρακολουθήσουν την ομάδα μας και να ενισχύσουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας σε αυτόν το σημαντικό αγώνα
", τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Τσούμας.

TAGS ATHENS KALLITHEA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ