CHAMPIONS LEAGUE

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Σεβίλλη 1-1

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Σεβίλλη 1-1
μαρκ γκονσάλες

ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Σεβίλλη αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1. Γκολάρα από τον Μαρκ Γκονσάλες (vds)

Οι Ισπανοί προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με τον Άλβαρο Νεγκρέδο, ενώ ισοφάρισε στην επανάληψη ο Μαρκ Γκονσάλες με τρομερό σουτ.
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Σεβίλλη 1-1

Σκόρερς: 66' Μαρκ Γκονσάλες / 25' Νεγκρέδο
Γήπεδο: "Λουζνίκι", Μόσχα
Διαιτητής: Φέλιξ Μπράις (Γερμανία)

H Σεβίλλη στην πρώτη καλή ευκαιρία που δημιούργησε άνοιξε το σκορ με τον Άλβαρο Νεγκρέδο στο 25'.

Ο Χεσούς Νάβας έκανε την προσπάθεια από δεξιά και έβγαλε την παράλληλη σέντρα, οι δύο κεντρικοί αμυντικοί άφησαν την μπάλα να περάσει από μπροστά τους, ο Ιγκόρ Ακινφέεβ δεν μπόρεσε να την βρει στην έξοδό του και έτσι ο Νεγκρέδο που ακολουθούσε την έστειλε στα δίχτυα σε κενό τέρμα.

Οι Ρώσοι είχαν κάποιες καλές στιγμές πριν και μετά το γκολ με τους Μαρκ Γκονσάλες, Κεϊσούκε Χόντα και Νεσίντ, όμως η καλύτερή τους ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο ήταν το σουτ του Αλντονίν στο 39', με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Αντρές Παλόπ.

Η ΤΣΣΚΑ ανέβασε την απόδοσή της στην επανάληψη και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 66' με το εκπληκτικό γκολ του Μαρκ Γκονσάλες.

Ο Χιλιανός διεθνής έπιασε εντυπωσιακό σουτ με το αριστερό αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή και έστειλε στην μπάλα στο αριστερό "γάμα" του Παλόπ, ο οποίος απλά δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη εμφάνιση του Μαρκ Γκονσάλες στο Champions League, καθώς στην αρχή της χρονιάς είχε τραυματιστεί.

Μετά την ισοφάριση οι δύο ομάδες έδειξαν να συμβιβάζονται στο 1-1 και τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, αν και οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία στο 85' με τον Νεσίντ που έκανε πολύ καλή προσπάθεια και πλασέ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

ΤΣΣΚΑ: Ακινφέεβ, Αλεξέι Μπερεζούτσκι, Ιγκνασέβιτς, Βασίλι Μπερεζούτσκι, Σενικόβ, Αλντονίν, Σεμπρέρας, Κράσιτς, Μαρκ Γκονσάλες, Κεϊσούκε Χόντα (83' Μαμάεβ), Νεσίντ.
ΣΕΒΙΛΛΗ: Παλόπ, Στανκεβίτσιους, Εσκουντέ, Φάσιο, Φερνάντο Ναβάρο, Ρομαρίκ, Ζοκορά, Χεσούς Νάβας, Αντριάνο (59' Περότι), Ρενάτο (89' Ακόστα), Νεγκρέδο (76' Κανουτέ).

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Σεβίλλη 1-1 (highlights)



ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Σεβίλλη 1-1 (goals)



































TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ