ΙΝΤΕΡ

Tuttosport: "Απολύεται το καλοκαίρι ο Μαντσίνι"

Tuttosport: "Απολύεται το καλοκαίρι ο Μαντσίνι"
Μαντσίνι-Ίντερ

Την αποκάλυψη ότι ο Μοράτι βρέθηκε μία ανάσα από το να απολύσει τον Μαντσίνι από τον πάγκο της Ίντερ μετά την ήττα από τη Γιουβέντους έκανε η ιταλική εφημερίδα

Οι "νερατζούρι" διανύουν παρατεταμένη περίοδο ντεφορμαρίσματος, έχοντας γνωρίσει τον αποκλεισμό από τη Λίβερπουλ στο Τσάμπιονς Λιγκ και με τη διαφορά από τη 2η της βαθμολογίας Ρόμα να έχει μειωθεί από τους 11 στους 4 πόντους, με την εφημερίδα να ισχυρίζεται πως ο ισχυρός άνδρας των Μιλανέζων έχει... απηυδύσει με την εικόνα που παρουσιάζει η αγαπημένη του ομάδα.
Οι ενέργειες του Μαντσίνι εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, με αποκορύφωμα την ανακοίνωση περί αποχώρησής του στο τέλος της σεζόν μετά την εντός έδρας ήττα από τη Λίβερπουλ (με τον ίδιο να αλλάζει γνώμη 24 ώρες μετά...) προκάλεσαν την απογοήτευση του Μοράτι, ενώ η ήττα από τη Γιουβέντους το περασμένο Σάββατο ήταν η "χαριστική βολή" στις σχέσεις στοργής των δύο ανδρών.

Και αυτό γιατί η Ίντερ όχι μόνο έχασε το "ντέρμπι της Ιταλίας" αλλά γιατί εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων, ενώ θα μπορούσε να χάσει με ακόμα μεγαλύτερο σκορ αν δεν ήταν ο Ζούλιο Σέζαρ να την κρατήσει όρθια με τις επικές επεμβάσεις του όταν το σκορ ήταν 0-2 για τους "μπιανκονέρι".

Σύμφωνα με την "Tuttosport", η οργή του Μοράτι ήταν τόσο μεγάλη ώστε να είναι έτοιμος να απολύσει άμεσα τον Μαντσίνι, όμως αυτό που τον απέτρεψε στο να προβεί σε μία τέτοια κίνηση είναι πως απομένουν οκτώ μόλις αγωνιστικές για το φινάλε του Καμπιονάτο και είναι αδύνατο να βρεθεί αυτή τη στιγμή άξιος αντικαταστάτης.

Έτσι, ο Μαντσίνι μένει μέχρι να... φύγει στο τέλος της σεζόν (ανεξάρτητα όπως όλα δείχνουν από το αν θα καταφέρει να δώσει το τρίτο σερί σκουντέτο στους "νερατζούρι"), με τους Μουρίνιο και Μπενίτεθ να προβάλλουν αυτή τη στιγμή ως οι πρώτοι υποψήφιοι για να τον διαδεχτούν.






TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ