COPA AMERICA

Twitter ο Κάρλος Σάντσες μόνο για το Κόπα Αμέρικα

Twitter ο Κάρλος Σάντσες μόνο για το Κόπα Αμέρικα
Κάρλος Σάντσε

Ο Κάρλος Σάντσες άνοιξε λογαριασμό το Twitter λίγο πριν πάει στην Αργεντινή για το Κόπα Αμέρικα και πλέον δέχεται απίστευτα μηνύματα μετά την εμφάνιση του εναντίον του Μέσι.

Λίγες ημέρες μετά την εκπληκτική εμφάνιση του στο αγώνα της Κολομβίας με την Αργεντινή, βγήκαν στο φως της δημοσιότητας ιστορίες από τη ζωή του Κάρλος Σάντσες που δείχνουν πόσο συνεσταλμένος χαρακτήρας είναι.

Μία από αυτές αναφέρει τα δύσκολα χρόνια που πέρασε ο 26χρονος μέσος στην Κολομβία, με αποτέλεσμα να μην έχει χρήματα για να παίξει σε επαγγελματικό επίπεδο!

Το 2005 όμως πήγε στην Ουρουγουάη και κατάφερε να κάνει ένα αξιοπρεπές συμβόλαιο, για να έρθει το 2007 η Βαλανσιέ να δώσει 1 εκ. ευρώ και να τον κάνει δικό της.

Η δεύτερη και πιο ενδιαφέρουσα ιστορία αναφέρει πως ο Σάντσερ άνοιξε λογαριασμό στο Twitter μόνο και μόνο γιατί θα πήγαινε στο Κόπα Αμέρικα και ήθελε με αυτόν τον τρόπο να επικοινωνεί με τους δικούς του ανθρώπους.

"Σας ευχαριστώ που με πιστέψατε", έγραψε μετά το ματς με την Αργεντινή του Μέσι, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως δέχεται πολλά μηνύματα από φίλους της Κολομβίας.

Τέλος να πούμε πως πολλά δημοσιεύματα τον θέλουν στο στόχαστρο ισπανικών ομάδων.

Twitter ο Κάρλος Σάντσες μόνο για το Κόπα Αμέρικα
Κάρλος Σάντσερ Twitter
TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ