ΑΡΗΣ

Τζανακάκης: "Διατηρούμε χαμηλά την μπάλα"

Τζανακάκης: "Διατηρούμε χαμηλά την μπάλα"
EUROKINISSI

Ο Μανώλης Τζανακάκης στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τη Λαμία στάθηκε στην αξία της νίκης του Άρη με 3-0 στην Φθιώτιδα, στην ανάγκη να υπάρξει ανάλογη συνέχεια, αλλά και στη δική του ανυπομονησία.

Δηλώσεις έκανε μετά τον αγώνα με τη Λαμία και τη νίκη του Άρη με 3-0 ο Μανώλης Τζανακάκης και αναφέρθηκε στην αξία του τρίποντο, στην ανάγκη να υπάρξει ανάλογη συνέχεια στο πρωτάθλημα, αλλά και στη δική του ανυπομονησία.

"Είμαι χαρούμενος, θέλαμε πολύ αυτό το παιχνίδι και προσωπικά περίμενα πως και πως αυτή τη στιγμή. Δύο χρόνια περίμενα. Η ομάδα δούλεψε σκληρά δύο μήνες, έχει έναν εξαιρετικό προπονητή, τα παιδιά που ήρθαν έχουν μεγάλη ποιότητα αλλά μην ξεχνάμε ότι απλά κερδίσαμε ένα παιχνίδι. Διατηρούμε χαμηλά την μπάλα και πάμε για το επόμενο παιχνίδι με τη Λάρισα το οποίο πρέπει να το κερδίσουμε", ανέφερε αρχικά ο Τζανακάκης.

Ρωτήθηκε για την αντίδραση του κόσμου, αλλά και το ποδόσφαιρο που έπαιξε η ομάδα του και τόνισε: "Αυτό είναι σημαντικό. Προσπαθούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να βγάλουμε όμορφες φάσεις κι αυτό φάνηκε από την πίστη που είχαμε από την αρχή του αγώνα. Κάποιοι από εμάς, θυμόμασταν τι είχε γίνει σ’ αυτό το γήπεδο πριν από δύο χρόνια. Ευχαριστούμε και τους οπαδούς μας, τους περιμένουμε να γεμίσουν το γήπεδο στο επόμενο παιχνίδι".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ