ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Τζαβέλλας: "Δεν ήταν εύκολο να φύγω από την ΑΕΚ, εύχομαι να αποχωρήσω από την Εθνική με ένα Euro"

Ο Γιώργος Τζαβέλλας
Ο Γιώργος Τζαβέλλας EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Τζαβέλλας μίλησε στην εκπομπή της NOVA "Monday FC" και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αποχώρησή του από την ΑΕΚ και την πορεία του στην Εθνική.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας έκανε ντεμπούτο με τον Ατρόμητο κόντρα στον Βόλο στο Περιστέρι. Αμέσως μετά ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Monday FC της NOVA και μεταξύ άλλων μίλησε για την αποχώρησή του από την ΑΕΚ, η οποία δεν ήταν καθόλου εύκολη, ενώ για την Εθνική ευχήθηκε να αποχωρήσει με ένα Euro.

Για το πρωτάθλημα μέχρι τώρα: "Νομίζω ότι με βάση την εικόνα την περσινή σεζόν με την ΑΕΚ, όλοι οι μεγάλοι προσπαθούν να γίνουν καλύτεροι. Ο Ολυμπιακός είναι ανταγωνιστικός. Υπάρχει ακόμα πάρα πολύ δρόμος".

Για την ΑΕΚ και την αποχώρησή του: "Δεν ήταν εύκολο να φύγω μετά την χαρά της κατάκτησης του νταμπλ. Κρατώ τις καλές στιγμές από την ΑΕΚ. Σύντομα θα ανταμώσουμε ξανά, την άλλη Πέμπτη παίζουμε εκεί με τον Ατρόμητο. Θα παλέψουν και οι 4 ομάδες".

Για την Εθνική ανέφερε μεταξύ άλλων: "Εύχομαι να αποχωρήσω από την Εθνική με ένα Euro, μία συμμετοχή σε Euro, θα ήταν ευχής έργον".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ