ΑΕΚ

Τζεμπούρ: "Ζητώ συγνώμη, έκανα λάθος"

Τζεμπούρ: "Ζητώ συγνώμη, έκανα λάθος"
Μπάγεβτς τζεμπουρ

Συγνώμη ζήτησε ο Τζεμπούρ από τον Μπάγεβιτς και τους συμπαίκτες του. Αλβάρες: "Θα μιλήσω με ΑΕΚ εάν..."

Με την έναρξη του αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, το ερώτημα που επικρατούσε στο ΟΑΚΑ ήταν: "Που είναι ο Τζεμπούρ; Γιατί δεν παίζει;" και η απάντηση ήρθε με το τέλος του αγώνα, όταν ο τεχνικός της ομάδας Ντούσαν Μπάγεβιτς, δήλωσε πως υπήρξε ένα πειθαρχικό παράπτωμα και για αυτό δεν ξεκίνησε στην 11αδα.

Μάλιστα στην ολοκλήρωση του συγκεκριμένου θέματος ο Σερβοέλληνας προπονητής τόνισε: "Αύριο θα μιλήσω μαζί του". Αρκετοί φοβήθηκαν για νέο επεισόδιο ανάμεσα στους δύο άνδρες με αφορμή και πάλι τον Αλγερινό.

Τζεμπούρ: "Ζητώ συγνώμη, λάθος μου"


Στην πρωινή προπόνηση, ο τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε με τον Αλγερινό επιθετικό και ζήτησε το λόγο για την χθεσινή του κίνηση να μην παραβρεθεί από την αρχή στις τελευταίες οδηγίες πριν από τον αγώνα. Ο Ραφίκ, τόνισε πως πρόκειται για λάθος και δεν κατάλαβε καλά με αποτέλεσμα να αργήσει.

Παράλληλα όμως, ζήτησε συγνώμη παραδεχόμενος το λάθος. Στη συνέχεια ο άσος της Ένωσης, μπροστά στους συμπαίκτες, ζήτησε και πάλι συγνώμη και το θέμα έληξε εκεί. Πλέον ο παίκτης αναμένεται να ενισχύσει την ομάδα από την αρχή του αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Νίκη για να μείνει ζωντανή


Τα πλέι οφ ξεκίνησαν και η απογοητευτική εμφάνιση της ΑΕΚ, μόνο ελπίδες δεν δίνει στον κόσμο για την συνέχεια στο μίνι πρωτάθλημα.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία χάθηκε, καθώς σε περίπτωση νίκης επί του ΠΑΟΚ και σε συνδυασμό με την ήττα του Ολυμπιακού από τον Άρη, τώρα οι κιτρινόμαυροι θα ήταν πρώτοι!

Παρόλα αυτά, ο ρυθμός των αγώνων (κάθε 3 μέρες και ένα ντέρμπι) δεν δίνει περιθώρια σε κανέναν για μουρμούρα, νεύρα και καταλογισμό ευθυνών. Ο μόνος στόχος είναι το επόμενο ματς και η νίκη μέσα στο Καραϊσκάκη επί του Ολυμπιακού.

Ο δικέφαλος, έχει μια δεύτερη ευκαιρία να μπει στο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς με νίκη φτάνει τους 5 βαθμούς αφήνει πίσω τους "ερυθρόλευκους" με 4 και ότι και να γίνει στο άλλο ματς, κρατάει και πάλι την τύχη στα χέρια του.

Στην ΑΕΚ ο Λυμπερόπουλος δια... στόματος Σκίμπε

Δια... στόματος του τεχνικού του στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Μίχαελ Σκίμπε, ο Νίκος Λυμπερόπουλος αφήνει τη Γερμανία και την Μπουντεσλίγκα προκειμένου να επιστρέψει στην Ελλάδα και την ΑΕΚ.

" Δεν επιστρέφει γιατί πρέπει να επιστρέψει αλλά γιατί έχει μία σπουδαιά ποδοσφαιρική καριέρα πίσω του", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σκίμπε για τον 34χρονο επιθετικό, προαναγγέλοντας ουσιαστικά την επιστροφή του στην Ένωση.

Άλβαρες: "Αν μου κάνει πρόταση η ΑΕΚ, θα το συζητήσω"


Με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sportday", ο άσος της Μαγιόρκα, Χούλιο Άλβαρες, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να συζητήσει τυχόν πρόταση της ΑΕΚ, ενώ δήλωσε θετικός στην προοπτική του ελληνικού πρωταθλήματος.

"Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι τώρα, γιατί έχουμε δύσκολα παιχνίδια με τη Μαγιόρκα και θέλω να τη βοηθήσω να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Με αυτά τα θέματα ασχολείται ο μάνατζέρ μου και του έχω πει πως αυτή την περίοδο θέλω να είμαι προσηλωμένος στους αγώνες της ομάδας μου. Επομένως δεν γνωρίζω αν η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για μένα", τόνισε αρχικά ο Ισπανός μέσος και πρόσθεσε:

"Το βέβαιο είναι πως η Μαγιόρκα μου έχει κάνει πρόταση ανανέωσης, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει συμφωνία. Από σεβασμό στην ομάδα μου θα ήθελα πρώτα να ολοκληρώσω τις συζητήσεις μαζί της και αν δεν καταλήξουμε σε συμφωνία, θα εξετάσω όλες τις προτάσεις που θα έχω. Αν έρθει πρόταση από την ΑΕΚ, εννοείται πως θα τη συζητούσα. Δεν είμαι αρνητικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστώ στο ελληνικό πρωτάθλημα".




























TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ