ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Τζενάμο: "Να αλλάξει χώρα ο Φουρτάδο"

Τζενάμο: "Να αλλάξει χώρα ο Φουρτάδο"
INTIME SPORTS

Έξαλλος ήταν ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού, Λουίτζι Τζενάμο με την ενέργεια του Φουρτάδο στο γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα και τον προέτρεψε να αλλάξει χώρα. Τεννές: "Ήρθαν στο Αγρίνιο και μας κλέψανε"

Έξαλλος ήταν ο Λουίτζι Τζενάμο μετά το τέλος του αγώνα του Παναιτωλικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα και συγκεκριμένα με την ενέργεια του Φουρτάδο στο γκολ της ομάδας της Ηπείρου.

Ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού, "εξαπέλυσε επίθεση" στον πρόεδρο της ομάδας του ΠΑΣ Γιώργο Χριστοβασίλη και στον Εμίλιο Φουρτάδο, προτρέποντας τον μάλιστα να αλλάξει χώρα.

Συγκεκριμένα, ο Λουίτζι Τζενάμο τόνισε: " Χριστοβασίλη είσαι περήφανος για αυτό που έκανες σήμερα; Σήμερα ο κ. Χριστοβασίλης, ο κ. Αγγελής, κ. Τάτσης και ο κ. Ντεμόλ αμαύρωσαν την ιστορία ενός μεγάλου συλλόγου.

Οι παραπάνω τέσσερις κύριοι έγραψαν ιστορία αρνητική, με την σειρά που τα λέω. Για τον Φουρτάδο να πει στον μάνατζερ του να αλλάξει χώρα γιατί η Ελλάδα είναι μικρή και κάπου μπορεί να τον πετύχουμε".

Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Μπάμπης Τεννές από την πλευρά του στην συνέντευξη Τύπου δήλωσε: " Κάνω αυτό το επάγγελμα γύρω στα 25 χρόνια. Αυτό πρώτη φορά μου συμβαίνει. Θεωρώ ότι ο Παναιτωλικός είναι ο ηθικός νικητής της αναμέτρησης. Εκείνο που με παραξένεψε δεν ήταν το λάθος του Φουρτάδο, αλλά η συμπεριφορά των υπόλοιπων παικτών. Ίσως να μην το κατάλαβε.

Αλλά η συμπεριφορά των υπολοίπων ήταν άσχημη. Εμείς στην αρχή κάναμε ένα καλό παιχνίδι και στην συνέχεια, η ομάδα μου έχασε την αυτοσυγκέντρωση. Είναι άσχημο γιατί με μια νίκη στο σημερινό παιχνίδι θα είχαμε κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την άνοδο. Τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.

Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να ηρεμήσω την ομάδα, γιατί έκλαιγαν στα αποδυτήρια και όλοι μαζί με εσάς χρειάζεται η ομάδα χρειάζεται την ηρεμία. Έδωσα συγχαρητήρια στα παιδιά και είναι η πρώτη φορά που δεν μπορώ να πω μια καλή κουβέντα για αντίπαλο. Θεωρώ ότι ήρθαν στο Αγρίνιο και μας κλέψανε. Και δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για αυτό".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ