Τζένοα – Κάλιαρι 3-0: Άνετη τριάρα για τους γηπεδούχους, παραμένουν σε μπελάδες οι ροσομπλού
ΚΩΣΤΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗΣ
29.04.202423:38
Genoa's Johan Vasquez celebrates after scoring against Inter Milan during a Serie A soccer match between Inter Milan and Genoa at the San Siro stadium in Milan, Italy, Monday, March 4, 2024. (AP Photo/Luca Bruno)
AP
Η Τζένοα επικράτησε 3-0 της Κάλιαρι για την 34η αγωνιστική τη Serie A, με τους φιλοξενούμενους να παραμένουν σε μπελάδες.
Η Τζένοα φιλοξένησε την Κάλιαρι για την 34η αγωνιστική της Serie A. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν 3-0 των ροσομπλού, καθαρίζοντας ουσιαστικά το παιχνίδι στο πρώτο μέρος.
Ο Θόρσμπι άνοιξε το σκορ στο 17′, με τον Φρέντρουπ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του δέκα λεπτά αργότερα. Στο 63′ ο Γκούντμουντσον πέτυχε το 3-0. Ο Παντελής Χατζηδιάκος αγωνίστηκε βασικός για την Κάλιαρι, αλλά έγινε αλλαγή στο ημίχρονο.
Η Τζένοα είναι άνετη στην 12η θέση με 42 βαθμούς. Η Κάλιαρι είναι 14η, ωστόσο με 32 πόντους και στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού.