ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Τζέραρντ: "Ένιωθα ανίκητος με τον Τόρες"

Τζέραρντ: "Ένιωθα ανίκητος με τον Τόρες"
Τόρες Τζέραντ

Διαβάστε τι γράφει στο νέο του βιβλίο για τον Φερνάντο Τόρες ο Στίβεν Τζέραρντ και τις αρχικές του αμφιβολίες που στη συνέχεια κάμφθηκαν από τον Ισπανό. Επιπλέον, δείτε ακόμη τη αναφέρει για το πρωτάθλημα που ονειρεύεται να κατακτήσει με τη Λίβερπουλ.

Άκρως ενδιαφέροντα είναι αυτά που γράφει για τον Φερνάντο Τόρες στο νέο του βιβλίο, "My Liverpool Story", το οποίο πρόσφατα κυκλοφόρησε ο Στίβεν Τζέραρντ.

Ο αρχηγός των "κόκκινων" αποκαλύπτει τις αμφιβολίες που είχε πριν τον δει να παίζει, αλλά και το πόσο πολύ χαιρόταν στη συνέχεια που τον είχε συμπαίκτη του.

"Πίστευα ότι θα έσκαγε, επειδή δε θα μπορούσε ν' αντέξει στην ένταση και τις απαιτήσεις της Πρέμιερ Λιγκ έχοντας έρθει από την Ισπανία. Ωστόσο, ήλπιζα απεγνωσμένα πως θα ήταν μία μεταγραφή που θα μας ανέβαζε επίπεδο. Τελικά αποδείχτηκε φοβερή μεταγραφή".

"Τις σεζόν που ήταν σε πολύ καλή κατάσταση στη Λίβερπουλ ο Τόρες ήταν εύκολα ο καλύτερος παίκτης με τον οποίο έχω παίξει στην καριέρα μου. Συνήθιζα να τον ψάχνω κάθε φορά που παίζαμε για να σκοράρει ή να σκοράρω εγώ".

Μερικές φορές μαζί του ένιωθα ανίκητος", γράφει ο Τζέραρντ ο οποίος στη συνέχεια συγκρίνει τον Τόρες ως έναν βαθμό με τον Μάικλ Όουεν και προσθέτει: "Ήταν ένας εφιάλτης για τις αντίπαλες άμυνες, αλλά ένα πραγματικό όνειρο για μένα".

Όσον αφορά για το μεγάλο του όνειρο, την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος αναφέρει: "Θα είναι θαύμα αν πραγματοποιήσω το όνειρό μου, να πάρω ένα πρωτάθλημα με τη Λίβερπουλ. Το λέω λόγω της ηλικίας μου, της θέσης στην οποία τερματίσαμε πέρυσι και των αντιπάλων μας".

"Δεν είναι μόνο οι Γιουνάιτεντ και οι Άρσεναλ, τώρα υπάρχουν και οι Σίτι, Τσέλσι και Τότεναμ. Η Νιούκαστλ έρχεται. Η Πρέμιερ Λιγκ γίνεται κάθε χρόνο και πιο δύσκολη".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ