ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τζίγγερ: "Χαίρομαι που συμφωνούμε"

Τζίγγερ: "Χαίρομαι που συμφωνούμε"
Βαρδινογιαννης

"Η κατάσταση είναι τεταμένη", είπε με νόημα προς Κόκκαλη ο Τζίγγερ. Υπογράφει ο "Ιβ", τιμωρία ο Εκι

"Είμαι εδώ για θέματα της Σούπερ Λίγκας", τόνισε αρχικά αλλά στη συνέχεια πρόσθεσε: "Δεν έχω ακούσει ακριβώς τις δηλώσεις, μου τις έχουν μεταφέρει. Πρέπει να παίζεται ποδόσφαιρο. Ο Παναθηναϊκός είναι υπέρ αυτής της φιλοσοφίας και χαίρομαι γιατί και άλλοι πρόεδροι ασπάζονται αυτή την άποψη. Δεν μπορώ να μιλώ σαν πρόεδρος όλων των ομάδων. Είμαστε σε ένα χώρο που επιτρέπονται οι ανακοινώσεις, οι δηλώσεις και τα πάντα. Η διαιτησία έχει δώσει τα δικαιώματα και τις αφορμές για να είναι στο προσκήνιο των δήλωσεων και των ανακοινώσεων. Δεν νομίζω ότι κάνουν καλό ή κακό οι ανακοινώσεις.

Για μένα, μια ανακοίνωση δεν αλλάζει τίποτα είτε γίνεται στην αρχή ή στο τέλος, γιατί οι βαθμοί που χάνεις στην αρχή μπορεί να σου κοστίσουν στο τέλος. Τα νεύρα είναι τεταμένα στο τέλος της σεζόν, την ευθύνη για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων την έχουν οι διαιτητές. Η κατάσταση είναι τεταμένη και επειδή παίζονται περιουσίες, υποβιβασμοί, πρωταθλήματα, καλό θα είναι να είναι προσεκτικοί. Μπορώ να καταλάβω την αγωνία ανθρώπων που βλέπουν μια χρονιά να παίζεται σε ένα δύο σφυρίγματα ή στις εμφανίσεις των διαιτητών".

Ακόμη ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τόνισε ότι τέθηκαν σοβαρά θέματα στο Διοικητικό Δυμβούλιο και θα γίνουν προτάσεις στην ΕΠΟ, για τη διαιτησία και τον ΚΑΠ για να ισχύσουν από την επόμενη περίοδο, ενώ για το νέο νομοσχέδιο κατά της βίας επεσήμανε ότι η Σούπερ Λίγκα, θα κάνει τις προτάσεις της καθώς κάποια άρθρα χρειάζονται βελτίωση.

"Οι αποφάσεις θα ανακοινωθούν αύριο. Ηταν ένα τυπικό Διοικητικό Συμβούλιο, έχουμε πολύ σοβαρά θέματα για συζήτηση, θα κάνουμε ένα έκτακτο για τις προτάσεις που θα καταθέσουμε στην ΕΠΟ για τη διαιτησία, και για κάποια άλλα θέματα που θα ζητήσουμε που πρέπει να συμπεριληφθούν στη προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος.

Κάναμε μια συζήτηση και για το νέο νομοσχέδιο που θα κατατεθεί στη Βουλή, για να βελτιώσουμε κάποια άρθρα του. Είναι σημαντικό το ελληνικό ποδόσφαιρο να έχει άποψη και την ευθύνη να υλοποιήσει το πρόγραμμα ενάντια στη βία. Φέτος έχουμε καταφέρει αρκετά πράγματα σε σχέση με το παρελθόν".

Ερωτηθείς για τις μετακινήσεις οπαδών, απάντησε: "Δεν μπορούμε να κάνουμε τώρα αυτή τη συζήτηση, είναι ένα θέμα που θα συζητηθεί διεξοδικά με τους παράγοντες του Υπουργείου. Υπάρχει διάθεση από πλευράς Υπουργείου για ένα νέο πλαίσιο λειτουργίας των συνδέσμων. Δεν χρειάζονται αφοριστικές λύσεις ούτε προτάσεις για να διώξουμε τον κόσμο από το γήπεδο.

Σαν Σούπερ Λίγκα δείξαμε ότι μπορούμε να φέρουμε σε πέρας το δύσκολο έργο διεξαγωγής αγώνων. Υπάρχει μια εκκρεμότητα με το ηλεκτρονικό εισιτήριο από τον περασμένο Αύγουστο και αυτό έχει φέρει αρκετά προβλήματα. Είναι κάτι πολύ σημαντικό, πρέπει να καταλάβει ο καθένας πού είναι οι ευθύνες του. Δυστυχώς εμείς δεν μπορούμε να χρεωνόμαστε για άλλους".

Ηρθε ο μάνατζερ... και όλα δείχνουν "γάμο"

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να βαδίζει στο ρετικέ της βαθμολογίας την φετινή περίοδο αλλά οι άνθρωποι της διοίκησης σχεδιάζουν και το μέλλον του συλλόγου. Η πρώτη παράμετρος σύμφωνα με τα πλάνα των "πράσινων" δείχνει να είναι ο Αντρέας Ιβανιστς και η παραμονή του. Ετσι, περίπου ενάμιση μήνα πριν από τη λήξη του δανεισμού του από την Σάλτσμπουργ, ο μάνατζερ του ήρθε στην Ελλάδα για να συζητήσει με την ομάδα τις προθέσεις για τον πελάτη του.

Ο κ. Γκέοργκ Στανγκάσιγκερ είναι στην Αθήνα και μέχρι την Παρασκευή θα έχει περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι για την συζήτηση της αγοράς του ποδοσφαιριστή από το "τριφύλλι" με τις συνθήκες να θεωρούνται ιδανικές για να περάσουν οριστικά "βέρες".

Αξίζει να θυμήσουμε πως η ελληνική ομάδα θα πρέπει ν' απαντήσει στις απαιτήσεις της αυστριακής που ανήκει ο "ξανθομάλλης", οι οποίες αγγίζουν τα 2 εκατ. ευρώ την ώρα που ο αρχηγός της Εθνικής Αυστρίας συμφωνήσει με την διοίκηση του "τριφυλλιού" για τους όρους του νέου συμβολαίου του.

Ιβανσιτς: "Συναρπαστικές οι τελευταίες 6 αγωνιστικές"

Για την εβδομάδα που πέρασε αλλά και το μέλλον του πρωταθλήματος μίλησε ο Αντρέας Ιβανσιτς με δηλώσεις του στην προσωπική του ιστοσελίδα. Χαρακτηριστικά ο "ξανθομάλλης" παίκτης των "πράσινων" ανέφερε:
Η προηγούμενη εβδομάδα δεν θα μπορούσε να είχε πάει καλύτερα. Τόσο στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Ατρόμητο (0-1), όσο και στο εντός έδρας παιχνίδι με την Λάρισα (2-0), η ομάδα μπόρεσε να κερδίσει. Έτσι, καταφέραμε να υπερασπιστούμε με επιτυχία την πρωτοπορία μας στην βαθμολογία.

Αν και την Τετάρτη έχασα το ματς, λόγω προβλήματος, κόντρα στην Λάρισα ήμουν στην 11άδα. Έπαιξα για 88 λεπτά, συμμετέχοντας στο 1-0 του Μανούτσο αλλά και "φτιάχνοντας" το 2-0 από τον Σαλπιγγίδη με εκτέλεση φάουλ. Τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Ολυμπιακός κέρδισαν τα παιχνίδια τους. Η κατάσταση στον βαθμολογικό πίνακα παρέμεινε συνεπώς απαράλλαχτη. Οι έξι τελευταίες αγωνιστικές θα είναι συναρπαστικές! Επόμενο ματς: στις 16 Μαρτίου εκτός με την Ξάνθη

".

Μετά τα ραντεβού.... η τιμωρία

Ενα άλλο πρόσωπο της επικαιρότητας, μιας και οι "πράσινοι" απολαμβάνουν την Τρίτη την δεύτερη μέρα από το ρεπό που τους έδωσε ο Πεσέιρο, είναι ο Εκι Γκονζάλες. Ο Αργεντίνος μέσος που έδειξε τον ιδιόρυθμο χαρακτήρα του και πάλι την Κυριακή, μετά τον αποκλεισμό του από την αποστολή (με την ΑΕΛ) και την αποχώρησή του από το "Απόστολος Νικολαϊδης", θα τιμωρηθεί μάλλον με χργματικό πρόστιμο τις επόμενες μέρες.

Την Τετάρτη στην προκαθορισμένη επιστροφή των "πράσινων" στην Παιανία στην έναρξη της προετοιμασίας για το κρίσιμο ματς με την Ξάνθη, ο Εκι δεν αποκλείεται να συναντηθεί τόσο με τον Γιάσμικο Βέλιτς όσο και με τον Ζοσέ Πεσέιρο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ανεξάρτητα με το τι πρόστιμο του επιβληθεί πιθανώς να μην πάρει τον Αργεντίνο μεσοεπιθετικό ενόψει Ξάνθης, όπως είχε γίνει με τον Παπαδόπουλο στο παρελθόν.
































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ