ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τζίγγερ: "Πνεύμα συνεργασίας και ενωτική διάθεση"

Τζίγγερ: "Πνεύμα συνεργασίας και ενωτική διάθεση"
Γιάννης Βαρδινογιάννης, Τζίγγερ, Παναθηναϊκός

"Πνεύμα συνεργασίας και ενωτική διάθεση" ζήτησε ο Τζίγγερ που αναφέρθηκε στις διαρροές του Δ.Σ.

Αναλυτικά η γραπτή τοποθέτηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη:
" Από τον περασμένο Μάιο, έχω διατηρήσει ακέραια την θέση μου για αποχή από δημόσιες δηλώσεις.

Χθες, με την λήξη της κανονικής περιόδου, ζήσαμε την επιβράβευση των κόπων όλης της οικογένειας του Παναθηναϊκού με την κατάκτηση του πρωταθλήματος γεγονός που μας γεμίζει με χαρά και ενθουσιασμό. Το Σάββατο 24 Απριλίου, περιμένουμε με ανυπομονησία και την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Εντούτοις, τις τελευταίες ημέρες γινόμαστε μάρτυρες μιας στρεβλής φιλολογίας με αποκορύφωμα τη σημερινή επιλεκτική δημοσιοποίηση μέρους των πρακτικών του Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός της 1ης Μαρτίου 2010, που έχουν σαν αποτέλεσμα την επικάλυψη του πραγματικά σημαντικού γεγονότος της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Αμετακίνητη θέση μου είναι ότι αυτονόητες θεσμικές διαδικασίες δεν πρέπει να γίνονται βορά στο βωμό της αναζήτησης της είδησης σε βάρος της ομάδας μας και προς όφελος των αντιπάλων μας.

Πάγια άποψή μου είναι ότι μόνο με πνεύμα συνεργασίας και ενωτική διάθεση μπορεί ο Παναθηναϊκός να κάνει πραγματικές υπερβάσεις.







" υποστήριξε στην δήλωση-τοποθέτηση ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.

Να διατηρήσει τα κεκτημένα θέλει η ΓΗΠΕΛ

Μετά την συνεδρίαση της Δευτέρας, της ΓΗΠΕΛ, αποφασίστηκε όπως γνωστοποιήθηκε με ανακοίνωση η διασφάλιση των κεκτημένων στο έργο του Βοτανικού. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Συνεδρίασε σήμερα το Δ.Σ. της ΓΗΠΕΛ με κύριο θέμα τις εξελίξεις αναφορικά με το έργο του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό.

Αποτελεί σταθερή θέση μας η διασφάλιση των κεκτημένων και η προστασία των συμφερόντων όλου του Παναθηναϊκού.

Απαρέγκλιτος στόχος μας είναι η νέα νομοθετική ρύθμιση να μας επιτρέπει να ξεκινήσουμε άμεσα τις εργασίες ανέγερσης του νέου Γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό, χωρίς τον κίνδυνο εμφάνισης νέων προσκομμάτων από τον οποιονδήποτε.

Η στάση μας αυτή είναι ακλόνητη και δεν υπόκειται σε καμία χρονική ή άλλου τύπου πίεση. Kαταληκτικό σημείο αυτής της διαδικασίας δεν μπορεί να είναι άλλο από την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας, όπως αυτά παγιώθηκαν από την πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ και προς αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε





."

Νιόπλιας: "Να πάρουμε και το Κύπελλο"

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο τεχνικός των "πράσινων", Νίκος Νιόπλιας απέναντι στους παίκτες του από το πρόσωπο που έδειξαν απέναντι στον ΠΑΣ σε ένα θεωρητικά αδιάφορο ματς. Οι παίκτες του έδειξαν σοβαρότητα και για τον λόγο αυτό μοίρασε συγχαρητήρια, λέγοντας:

" Συγχαρητήρια γιατί ήμασταν σοβαροί, παρότι παίξατε παιδιά χωρίς μεγάλο χρόνο συμμετοχής" υποστήριξε ο Κοζανίτης προπονητής, ο οποίος αμέσως αναφέρθηκε στο Κύπελλο Ελλάδος και τον τελικό που ζήτησε από τους παίκτες του να κερδίσουν και να πάρουν έτσι και τον δεύτερο εγχώριο τίτλο.

" Ήμασταν αυτοί που έπρεπε και κλείσαμε σωστά τη σεζόν. Έτσι θέλω να συνεχίσουμε όλοι μαζί στο τελευταίο ματς, στον τελικό του Κυπέλλου, για να πάρουμε τον τίτλο" τόνισε ο 45χρονος.

Διάστρεμμα ο Λέτο

Λίγο πριν το τέλος του προγράμματος, ο Λέτο υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική και αποχώρησε από την προπόνηση. Η κατάσταση της υγείας του ποδοσφαιριστή θα εκτιμηθεί την Τρίτη, ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για κάτι που δεν πρόκειται να του στερήσει την συμμετοχή από το ματς του Σαββάτου με τον Αρη.

Στη προπόνηση στην Παιανία, όσοι από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν στον χθεσινό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έκαναν αποθεραπεία.

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με ζέσταμα, στη συνέχεια έκαναν ταχύτητες με μπάλα και ακολούθως εκτέλεσαν ασκήσεις κυκλοφορίας. Τέλος, οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε 3 ομάδες οι οποίες έπαιζαν εναλλάξ παιχνίδι 4 εναντίον 4. Ατομικά προπονήθηκαν οι Δάρλας και Μαχλελής.






















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ