ΜΙΛΑΝ

Τζιλαρντίνο:"Είμαι περήφανος για Παλόσκι"

Τζιλαρντίνο:"Είμαι περήφανος για Παλόσκι"
Παλόσκι-Μιλαν

Μετά το "ξεπέταγμα" του Πάτο, την Κυριακή ήταν η σειρά του 18χρονου Παλόσκι, με τον Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο να "βγάζει το καπέλο" στο νέο αστέρι των "ροσονέρι"

Ο Ιταλός φορ, ο οποίος δυσκολεύεται να δει την πόρτα της αρχικής 11αδας, παρά τους καθοριστικούς βαθμούς που χάρισε στους "ροσονέρι" με τα εκτός έδρας τέρματα κόντρα σε Ρετζίνα και Ουντινέζε, μίλησε με πολύ θετικά λόγια για τον 18χρονο Ιταλό φορ, που σκόραρε στο ντεμπούτο του στη Serie A απέναντι στη Σιένα, 15 μόλις δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.
"Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν. Είναι ένα παιδί που άξιζε το γκολ και ελπίζω ότι θα βάλει πολλά περισσότερα, καθώς το να κάνει τόσο γρήγορα καλή εντύπωση είναι κάτι που αξίζει προσοχής", τόνισε ο "Τζίλα" και συνέχισε:

"Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, ο οποίος μεγάλωσε στη Μίλαν και αυτό είναι μία έξτρα πηγή υπερηφάνειας.

Επειδή είναι 18 χρόνων θα πρέπει να διασφαλίσουμε να του ασκήσουμε μεγάλη πίεση, όμως τα στατιστικά του σε αυτό το επίπεδο δείχνουν ότι έχει μεγάλες δυνατότητες.




Να σημειωθεί ότι μετά το γκολ που σημείωσε κόντρα στη Σιένα, ο Κάρλο Αντσελότι αναμένεται -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- να του δώσει φανέλα βασικού στο εξ αναβολής ματς με τη Λιβόρνο, που θα γίνει το βράδυ της Τετάρτης στο "Σαν Σίρο".

"Ο Παλόσκι θα παίξει το βράδυ της Τετάρτης, όμως δεν έχω αποφασίσει αν θα ξεκινήσει από το 1ο λεπτό ή θα μπει ως αλλαγή. Απλά περιμένουμε να δούμε αν θα επιστρέψουν κάποιοι παίκτες από τραυματισμούς", είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, Ρονάλντο και Πίπο Ιντζάγκι δεν προλαβαίνουν να δώσουν το παρών στον αγώνα, σε αντίθεση με τον Γκατούζο, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.







TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ