ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Τζίμας: "Καυτός" ο 18χρονος φορ, ξεκίνησε ξανά βασικός με τη Νυρεμβέργη και βρήκε δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα

Τζίμας: "Καυτός" ο 18χρονος φορ, ξεκίνησε ξανά βασικός με τη Νυρεμβέργη και βρήκε δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα
PRINT SCREEN

Ο Στέφανος Τζίμας σκόραρε ακόμη δύο γκολ με τη Νυρεμβέρη, έφτασε τα τέσσερα σε μόλις έξι εμφανίσεις και αποδεικνύει ότι είναι έτοιμος για μεγάλα πράγματα στο άμεσο μέλλον.

Ο Στέφανος Τζίμας ξεδιπλώνει το ταλέντο του και την εκτελεστική του δεινότητα στη Γερμανία, με τους πάντες να τρίβουν τα μάτια τους.

Ο διεθνής με την εθνική Ελπίδων και δανεικός από τον ΠΑΟΚ στη Νυρεμβέργη, βρήκε δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα στο πρώτο ημίχρονο του εκτός έδρας ματς με την Γκρόιτερ Φιρτ. Δύο τέρματα που είναι η επιτομή του καλού σέντερ φορ.

Στο πρώτο ο 18χρονος κινήθηκε στα όρια του οφσάιντ και με υπέροχο πλασέ εκμεταλλεύτηκε ιδανικά τη συρτή σέντρα του συμπαίκτη του, ενώ στο δεύτερο πρόλαβε τον αντίπαλο του και σε κενή εστία είπε "ευχαριστώ" στην ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα της Γκρότερ Φιρτ.

Μάλιστα, αυτή είναι η δεύτερη φορά στην οποία ξεκινάει βασικός ο Τζίμας, ενώ σε συνολικά έξι συμμετοχές του με τη φανέλα της Νυρεμβέργης μετράει τέσσερα γκολ και μία ασίστ. Όλα αυτά σε περίπου 255 αγωνιστικά λεπτά.

Τα γκολ του Τζίμα αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη αξία δεδομένου ότι ήρθαν στο ντέρμπι της Φραγκονίας με την Γκρόιτερ Φιρτ, που αποτελεί παραδοσιακό αντίπαλο της Νυρεμβέργης και πάντα τα μεταξύ τους παιχνίδια θεωρούνται από τα πιο σημαντικά της σεζόν.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ