ΑΕΚ

Τζιμπούρ:"Δεν δουλεύει με τους νέους ο Μπάγεβιτς"

Τζιμπούρ:"Δεν δουλεύει με τους νέους ο Μπάγεβιτς"
Τζιμπούρ

Αιχμές Τζιμπούρ: "Δεν δουλεύει με τους νέους ο Μπάγεβιτς". Πριμ 150.000 ευρώ για το "2 στα 2" στο πρωτάθλημα

Μετά τους Σκόκο και Μπλάνκο, άλλος ένας παίκτης της ΑΕΚ ήρθε να ταράξει τα νερά μέσα στην ομάδα με τις δηλώσεις του. Ο λόγος για τον Ραφίκ Τζιμπούρ, που σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Real Sports, άφησε πολλά υπονοούμενα για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.
Για το επεισόδιο με τον Νάτσο Σκόκο: " Δεν ξέρω πως νιώθει εκείνος, εγώ πάντως είμαι μια χαρά μαζί του. Άλλωστε από τους 30 παίκτες που έχει η ομάδα, με τους 15 είμαι φίλος. Δεν γίνεται να κάνουμε όλοι παρέα.

Για το αν θέλει να συνεχίσει στην ΑΕΚ, είπε: “Πριν λίγους μήνες ήμουν προβληματισμένος. Στο 50-50. Γύρισα επειδή υπάρχουν άνθρωποι που με αγαπούν και τους αγαπώ. Τώρα είναι καλύτερα τα πράγματα. Δεν παραπονιέμαι. Είμαι ευχαριστημένος. Και σίγουρα θα συζητούσα μια νέα πρόταση από την ΑΕΚ".

Για το τι έφταιξε και η ΑΕΚ έμεινε εκτός στόχων: " Η αλήθεια είναι ότι από την αρχή χάσαμε τα πάντα και μένει πλέον μια μάχη για τη δεύτερη θέση. Πιστεύω ότι γυμναζόμαστε σε εγκαταστάσεις που υστερούν αισθητά αυτών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Και κάτι ακόμα. Όταν παλεύεις για τίτλους, πρέπει όλοι να είναι ενωμένοι και όχι να λείπουν κομμάτια από την ομάδα. Δες τα στατιστικά της ομάδα με εμένα και χωρίς εμένα και θα καταλάβεις τι εννοώ".

"Έχω τη φιλοσοφία του δρόμου..."

Για τι σχέση του με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς είπε: "Ο Μπάγεβιτς έχει τη δική του φιλοσοφία και ο Τζιμπούρ τη δική του. Εκείνος έχει μεγαλώσει στην Γιουγκοσλαβία και ζήσει στην Ελλάδα, δουλεύει σύμφωνα με τις δικές του παραστάσεις. Εγώ πάλι έχω τις δικές μου, τη φιλοσοφία του δρόμου...."

Για την κόντρα τους, δήλωσε: " Ότι συνέβη προσπαθώ να το αφήσω πίσω. Γιατί με έφθειρε πολύ, ήταν μεγάλη ζημιά και λύπη για εμένα να μην παίζω ποδόσφαιρο. Χαίρομαι με την μπάλα στα πόδια και καταλαβαίνεις πως ένιωθα τόσους μήνες. Σου λέω πάντως ειλικρινά ότι ακόμα δνε έχω καταλάβει τι έγινε και έμεινα εκτός ομάδας.

Είναι διαφορετικό να σε πιστεύουν διοίκηση και προπονητής και άλλο πράγμα να σε θέλει μόνο η μια πλευρά ή καμία από τις δυο".

"Δεν δουλεύει με τους νέους ο Μπάγεβιτς"

Για το αν Μπάγεβιτς δουλεύει με τα νέα παιδιά της ΑΕΚ, ο Ραφίκ Τζιμπούρ είπε: " Δεν νομίζω ότι ο Μπάγεβιτς είναι εκπαιδευτής. Θέλει να δουλεύει με έτοιμους παίκτες και όχι με νέους. Και εγώ στάσιμος έμεινα μαζί του".

"Μακάρι κάθε γήπεδο να είχε την ατμόσφαιρα της Τούμπας"

Για το ελληνικό πρωτάθλημα είπε: " Μακάρι κάθε γήπεδο να έχει αυτήν την ατμόσφαιρα όπως στην Τούμπα. Μακάρι και η ΑΕΚ να είχε το δικό της σπίτι. Μεγάλο μείον για ομάδα πρωταθλητισμού, για τους παίκτες της αλλά και για τους αντιπάλους να μην αισθάνονται τους οπαδούς στα δυο μέτρα".

Πριμ 150.000 ευρώ για το 2 στα 2

Το ποσό των 150.000 ευρώ θα μοιραστούν οι παίκτες της ΑΕΚ, σε περίπτωση που ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα με δυο νίκες. Με αυτόν τον τρόπο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Σταύρος Αδαμίδης, θέλει να απαντήσει σε αυτούς που θέλουν την ΑΕΚ να είναι αδιάφορη στο ματς με τον Λεβαδειακό.

































TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ