ΑΓΓΛΙΑ

Tζογαδόρος σε απόγνωση....

Tζογαδόρος σε απόγνωση....
λίρες

Ο εθισμός ενός Άγγλου παίκτη του στοιχήματος τον οδήγησε σε ληστείες!

Ο Βρετανός Τζόναθαν Ο'Μπράιαν οδηγήθηκε μέχρι το εδώλιο του κατηγορούμενου ζητώντας από τον πρόεδρο του δικαστηρίου να εκδώσει απόφαση που θα του απαγορεύει να ποντάρει σε στοιχηματικά γραφεία της Αγγλίας!!!
Αρχικά, πρόθεση των δικαστών ήταν να αυξήσουν την ποινή που είχαν επιβάλλει πρωτόδικα στον 21χρονο τζογαδόρο στέλνοντας τον στη φυλακή, όμως μετά την παραδοχή των αξιόποινων πράξεων, του δόθηκε συγχωροχάρτι, ενώ του συστάθηκε να εξοφλήσει τα χρέη του αλλά και να αποζημιώσει όσους έπληξε με την ανάρμοστη συμπεριφορά του.

Ο Ο'Μπράιαν συνελήφθη από κάμερες να κλέβει από κατάστημα ηλεκτρικών ειδών δύο τηλεοράσεις τελευταίας τεχνολογίας.

Ο νεαρός παραδέχθηκε πως εκτός από τις τηλεοράσεις έκλεψε επίσης δύο μπουκάλια σαμπάνιας προκειμένου να αποπληρώσει τα χρέη του που. Παράλληλα κλήθηκε να εξοστρακίσει άλλες 16 κατηγορίες που τον αφορούσαν καθώς συμπεριλαμβανόταν ανάμεσα σε υπόπτους διάφορων υποθέσεων. Η συνήγορος υπεράσπισης, Τζούλι Φέισερ τόνισε χαρακτηριστικά:

« Η ποινή επιβλήθηκε προκειμένου να καταπολεμήσει τον εθισμό του». Ο ίδιος ο παθών ζήτησε την αρωγή του δικαστηρίου. « Σας παρακαλώ, χρειάζομαι βοήθεα. Δεν θέλω να αυξηθεί η ποινή μου».

Εκ μέρους του Ο' Μπράιαν μίλησε και ο Σαμπίρ Μίρζα. « Είναι ένας νέος άνθρωπος που βρίσκεται σε αδιέξοδο. Δεν έχει προβλήματα με το αλκοόλ ή τα ναρκωτικά. Το πρόβλημα του είναι ο τζόγος. Η φήμη του έχει εξαπλωθεί σε όλη την πόλη και δεν μπορεί να βρει δουλειά, έτσι αναγκάζεται να ποντάρει για να καλύψει τα έξοδα του».








TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ