ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τζολάκης: "Θα δώσουμε ό,τι έχουμε για το πρωτάθλημα στα 100 χρόνια του συλλόγου"

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης
Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης INTIME SPORTS

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης μίλησε ενόψει του ντέρμπι με τον Άρη, με τον ίδιο να δηλώνει πως πρέπει να υπάρξει αντίδραση μετά την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό, καθώς και πως ο απόλυτος στόχος είναι το πρωτάθλημα και μία καλή πορεία στην Ευρώπη.

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης παραχώρησε δηλώσεις ενόψει του επικείμενου αγώνα με τον Άρη, με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να αναφέρει μεταξύ άλλων πως ο στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος με την ολοκλήρωση 100 χρόνων του συλλόγου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του γκολκίπερ των "ερυθρόλευκων": "Πρέπει να έχουμε καλύτερη αντίδραση σε σχέση με το προηγούμενο ματς. Είναι μια πολύ καλή ομάδα και μια πολύ δύσκολη έδρα. Στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί και να συνεχίσουμε την πορεία του πρωταθλητισμού.

Θεωρώ πως η εικόνα του μας έχει να κάνει αποκλειστικά με εμάς. Αν παρουσιαστούμε όπως πρέπει, δεν θα έχουμε κάποιο πρόβλημα. Γνωρίζουμε το επίπεδο, προπονούμαστε γι’ αυτό. Πιστεύω στην ομάδα και αν είμαστε όπως πρέπει, θα πάρουμε τη νίκη", τόνισε ο Τζολάκης.

Σχετικά με το αν η περσινή κατάκτηση του Conference League επηρεάζει τους παίκτες, ο 21χρονος απάντησε: "Η κατάκτηση του Conference League δεν μας δημιουργεί κάποιο πρόβλημα. Η περσινή χρονιά έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία. Αυτό που είναι πιο δύσκολο είναι να κρατηθούμε στην κορυφή. Ο στόχος δεν είναι άλλος απ’ το πρωτάθλημα και μια υπέροχη πορεία στην Ευρώπη".

Όσον αφορά του προσωπικούς του στόχους, εκείνος ανέφερε: "Είναι μια σημαντική χρονιά για τον Ολυμπιακό. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έχω ξεκινήσει τα παιχνίδια. Μακάρι να έχουμε υγεία για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στα 100 χρόνια του συλλόγου, να πανηγυρίσουμε ένα υπέροχο πρωτάθλημα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ