ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Τζόλης: Κλείνει στην Μπριζ

Ο Χρήστος Τζόλης
Ο Χρήστος Τζόλης INTIME SPORTS

Ο Χρήστος Τζόλης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπριζ, η οποία κατέβαλε 6.500.000 ευρώ στη Φορτούνα Ντίσελντορφ για την απόκτησή του.

Στο Βέλγιο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χρήστος Τζόλης. Η Μπριζ ήρθε σε συμφωνία με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ για την απόκτηση του Έλληνα διεθνή επιθετικού αντί 6.500.000 ευρώ.

Ο 22χρονος εξτρέμ αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις την Τρίτη (02/07) και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Θυμίζουμε πως η Φορτούνα απέκτησε τον Τζόλη από τη Νόριτς, καταβάλλοντας τη ρήτρα ύψους 5.500.000 ευρώ που υπήρχε στη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, όπως αναφέρει το δημοσίευμα. Πάντως, η πραγματική ρήτρα ήταν ύψους 3.500.000 ευρώ.

Την περσινή σεζόν ο Τζόλης αγωνίστηκε ως δανεικός στην Φορτούνα Ντίσελντορφ, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Μάλιστα, με τη γερμανική ομάδα έφτασε στα μπαράζ ανόδου/παραμονής κόντρα στην Μπόχουμ, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Στις 37 εμφανίσεις του με τη φανέλα της γερμανικής ομάδς πέτυχε 24 γκολ και μοίρασε 10 ασίστ. Μάλιστα, αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ της 2. Bundesliga.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΒΕΛΓΙΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ