ΒΕΛΓΙΟ

Τζόλης: Σκόραρε για δεύτερη σερί αγωνιστική στο βελγικό πρωτάθλημα

Τζόλης: Σκόραρε για δεύτερη σερί αγωνιστική στο βελγικό πρωτάθλημα

Ο Χρήστος Τζόλης πήρε φόρα μετά από το γκολ του κόντρα στην Ντέντερ, με τον διεθνή στράικερ να σκοράρει για δεύτερη σερί αγωνιστική για την Κλαμπ Μπριζ στο βελγικό πρωτάθλημα, αυτή τη φορά απέναντι στην Σερκλ Μπριζ.

Μετά από την εξαιρετική παρουσία του την περυσινή σεζόν στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας με την Φορτούνα (22 γκολ σε 30 συμμετοχές στο πρωτάθλημα), ο Χρήστος Τζόλης φιλοδοξεί να κάνει και φέτος υψηλές πτήσεις και η εκκίνησή του στο Βέλγιο είναι άκρως ενθαρρυντική.

Την περασμένη εβδομάδα πέτυχε το παρθενικό του γκολ στο πρωτάθλημα σκοράροντας στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Μπριζ με αντίπαλο την Ντέντερ ενώ την Κυριακή (1/9) έδειξε συνέπεια στο ραντεβού του με τα αντίπαλα δίχτυα σκοράροντας για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική.

Αυτό έγινε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, στο ματς της Κλαμπ Μπριζ με την Σερκλ Μπριζ, με τον Τζόλη να αξιοποιεί γύρισμα του Σκοβ-Όλσεν από τα δεξιά και να κάνει το 2-0 με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, για να φτάσει έτσι τα τρία γκολ συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις με την Μπριζ.

TAGS ΒΕΛΓΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΟΛΗΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ