ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Τζόλης: Το συγκινητικό αντίο του στην Φορτούνα και η υπέροχη απάντηση των Γερμανών

Τζόλης: Το συγκινητικό αντίο του στην Φορτούνα και η υπέροχη απάντηση των Γερμανών
PRINT SCREEN

Ο Χρήστος Τζόλης θέλησε να κλείσει οριστικά το κεφάλαιο της Φορτούνα μέσω μίας συγκινητικής αποχαιρετιστήριας ανάρτησης στο Instagram, με την γερμανική ομάδα να δείχνει άριστα αντανακλαστικά ευχαριστώντας τον για την προσφορά του.

Η Μπριζ ήρθε σε συμφωνία με την Φορτούνα για την αγορά του Χρήστου Τζόλη έναντι 6 εκατομμυρίων ευρώ και την Πέμπτη (4/7) ανακοίνωσε την απόκτησή του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, για να αποτελέσει τον τέταρτο σταθμό στην καριέρα του την τελευταία τριετία μετά από τις Νόριτς, Τβέντε και την ομάδα του Ντίσελντορφ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο 22χρονος διεθνής φορ δεν ξέχασε πάντως την προηγούμενη ομάδα του και φρόντισε να την αποχαιρετήσει με έναν ιδιαίτερο τρόπο μέσω ανάρτησής του στο Instagram:

"Ντίσελντορφ, η σεζόν 2023-24 θα μείνει για καιρό στη μνήμη. Με έκανες να νιώθω σαν στο σπίτι μου από την αρχή. Αισθάνομαι τόσο ευγνώμων που ήμουν μέρος αυτού του σπουδαίου συλλόγου.

Το να τερματίσω τη σεζόν ως κορυφαίος σκόρερ ήταν κάτι που δεν θα μπορούσα να το κάνω χωρίς τον προπονητή, όλο το επιτελείο, τους συμπαίκτες μου και φυσικά τους εκπληκτικούς φιλάθλους.

Σας εύχομαι κάθε επιτυχία για τη νέα σεζόν. ΄Ηταν σύντομη η παρουσία μου αλλά ξεχωριστή. Ευχαριστώ Ντίσελντορφ", έγραψε ο Τζόλης, με την Φορτούνα να του απαντάει άμεσα στον λογαριασμό του:

"Σε ευχαριστούμε για όλα Χρήστο. Δημιουργήσαμε τόσες πολλές εκπληκτικές αναμνήσεις σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Όπως είπες και εσύ: ήταν σύντομο αλλά ξεχωριστό.

Και ήταν τόσο έντονο, είσαι ξεχωριστός εντός και εκτός γηπέδου! Θα έχεις πάντα θέση στις καρδιές της οικογένειας της Φορτούνα. Τα καλύτερα για το μέλλον σου! Και θα σε παρακολουθούμε".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ