ΒΕΛΓΙΟ

Τζόλης: Υπέγραψε στην Μπριζ μέχρι το 2028

Τζόλης: Υπέγραψε στην Μπριζ μέχρι το 2028
PRINT SCREEN

Κάτοικος Βελγίου με κάθε επισημότητα είναι πλέον ο Χρήστος Τζόλης, με την Μπριζ να ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον διεθνή στράικερ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του Αντώνη Οικονομίδη στο SPORT24.

Μετά από την Νόριτς, την Τβέντε και την Φορτούνα Ντίσελντορφ, η Μπριζ έρχεται για να αποτελέσει τον τέταρτο κατά σειρά σταθμό στην ποδοσφαιρική καριέρα του Χρήστου Τζόλη από το 2021 και μετά, με τους Βέλγους να έρχονται σε συμφωνία με την Φορτούνα και να ανακοινώνουν την Πέμπτη (4/7) την απόκτησή του.

Όπως έκαναν γνωστό οι Φλαμανδοί, η συνεργασία τους με τον 22χρονο διεθνή στράικερ θα είναι για τέσσερα χρόνια, επιβεβαιώνοντας έτσι πλήρως το ρεπορτάζ του Αντώνη Οικονομίδη στο SPORT24 που είχε αποκαλύψει με κάθε λεπτομέρεια το deal της μετακίνησής του στις Κάτω Χώρες.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Ο Τζόλης (22) προέρχεται από την γερμανική Φορτούνα Ντίσελντορφ. Ο Έλληνας φορ έπαιξε πέρυσι στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας όπου είχε απολογισμό 24 γκολ και 10 ασίστ σε 37 παιχνίδια.

Η Φορτούνα έχασε για πολύ λίγο την άνοδο στην Bundesliga. Ο Τζόλης είναι διεθνής με την Ελλάδα ενώ προηγουμένως έχει παίξει μεταξύ άλλων σε ΠΑΟΚ και Νόριτς", αναφέρει η ανακοίνωση της Μπριζ.

TAGS ΒΕΛΓΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ