ΑΡΗΣ

Τζόρτζεβιτς στο Sport24.gr: "Να παίξω για τον κόσμο του Άρη"

Τζόρτζεβιτς στο Sport24.gr: "Να παίξω για τον κόσμο του Άρη"

Ο Φιλίπ Τζόρτζεβιτς μίλησε από την Νάντη στο Sport24.gr για το το φλερτ του με τον Άρη, το sms του Φατί, τον κόσμο της ομάδας, αλλά και τις δυσκολίες που υπάρχουν στην περίπτωσή του.

Ο 24χρονος Σέρβος επιθετικός της γαλλικής Ναντ μετά το τέλος του χθεσινού εντός έδρας παιχνιδιού με την Μπαστιά για την 2η αγωνιστική της Β΄ Γαλλίας μίλησε για το τι έχει γίνει από την Τετάρτη μέχρι σήμερα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Κι όχι μόνο αυτό αλλά θυμήθηκε και την παρουσία του στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" σε παιχνίδι για τον όμιλο του Κυπέλλου UEFA και την ατμόσφαιρα των φιλάθλων του Άρη όπως και το γιατί δεν προτίθεται να πάει στην Παρτιζάν Βελιγραδίου.

Ο Τζόρτζεβιτς αξίζει να σημειωθεί ότι στην χθεσινή εντός έδρας ήττα της Ναντ με 2-0 από την Μπαστιά συμπεριλήφθηκε ξανά στην αποστολή έχοντας ξεπεράσει έναν τραυματισμό του στο γόνατο που τον είχε αφήσει εκτός για περίπου τρεις εβδομάδες από φιλικό στην προετοιμασία.

Στην αρχική ερώτηση για το αν τίθεται ενδεχόμενο σκέψης της διοίκησης της Ναντ να προχωρήσει σε λύση του συμβολαίου του ήταν ξεκάθαρος ότι: "Δεν γνωρίζω το παραμικρό", για να εξηγήσει αμέσως μετά: "Η Ναντ δεν νομίζω να προχωρήσει σε μία τέτοια κίνηση για τον απλούστατο λόγο ότι είχε δαπανήσει 2 εκ. ευρώ για να με αποκτήσει από τον Ερυθρό Αστέρα το καλοκαίρι του 2008. Εξάλλου μεταξύ άλλων προέρχομαι από μία καλή και γεμάτη χρονιά με την ομάδα και από συμμετοχές και από γκολ".

Ενημέρωση για λύση του συμβολαίου του Τζόρτζεβιτς με την Ναντ που είχε προκύψει το βράδυ της Πέμπτης όταν και κυκλοφόρησε το φλερτ του Άρη με τον Σέρβο επιθετικό που αρνήθηκε και το ενδεχόμενο η γαλλική ομάδα να τον δώσει ως δανεικό. "Γιατί να το κάνει; Με δεδομένο ότι το συμβόλαιό μου ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι είναι κάτι που θεωρώ ότι δεν συμφέρει την Ναντ".

Πως όμως προέκυψε το φλερτ με τον Άρη και το ότι ο Τζόρτζεβιτς ήταν θετικός στο να συζητήσει την προοπτική μετακίνησής του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης; Με άνθρωπο "κλειδί" τον νυν Γάλλο μέσο του Άρη και συμπαίκτη του Σέρβου επιθετικού στην Ναντ την περίοδο 2008-2009 Ρικάρντο Φατί.

"Τα πάντα ξεκίνησαν ουσιαστικά την Τετάρτη. Πριν από δύο ημέρες όταν και ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα SMS από τα κινητά μας με τον Ρίκι με τον οποίο έχουμε διατηρήσει πολύ καλή σχέση από την χρονιά που αγωνιστήκαμε μαζί στην Ναντ. Σε αυτά με ρώτησε αν με ενδιαφέρει να αγωνιστώ στον Άρη και αν μπορεί να δώσει το τηλέφωνό μου για να γίνει κάποια επαφή και εγώ του απάντησα ότι δεν έχω πρόβλημα. Ωστόσο από εκείνο το σημείο μέχρι αυτό που μιλάμε δεν έχω δεχθεί κάποιο τηλεφώνημα", για να προσθέσει: "Στο ποδόσφαιρο όμως όπως και στην ζωή δεν θα πρέπει ποτέ να λες ποτέ. Οπότε δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε τίποτα".

Σε εκείνο το σημείο ο Τζόρτζεβιτς γύρισε τον χρόνο τέσσερα χρόνια πίσω και πήγε μόνος του την κουβέντα στον Άρη θυμούμενος το παιχνίδι της τότε ομάδας του του Ερυθρού Αστέρα για τον όμιλο του Κυπέλλου UEFA στο "Κλεάνθης Βικελίδης". "Ήταν πριν τέσσερα χρόνια αλλά θυμάμαι που είχα βρεθεί στην έδρα του Άρη στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα. Θυμάμαι ακόμη την ιδιαίτερα θερμή και καυτή ατμόσφαιρα που είχανε δημιουργήσει οι χιλιάδες φίλαθλοι του Άρη και θα μου άρεσε κάποια στιγμή να παίξω για αυτούς. Θυμάμαι ότι δεν σταματήσανε σε κανένα σημείο και δεν μπορούσαμε να ακούσουμε ο ένας τον άλλον".

Ο Τζόρτζεβιτς δεν αρνήθηκε να τοποθετηθεί και για την φημολογία που είχε αναπτυχθεί χθες σύμφωνα με την οποία θα μετακομίσει από την Ναντ στην Παρτιζάν Βελιγραδίου. Την μισητή αντίπαλο της πρώην ομάδας του, του Ερυθρού Αστέρα. "Δεν υπάρχει καμία περίπτωση", φροντίζοντας με τον τρόπο αυτό να ξεκόψει το οτιδήποτε.

Αυτό που απομένει να φανεί πλέον τις επόμενες ημέρες είναι αν τελικά το φλερτ της ΠΑΕ Άρης με τον Τζόρτζεβιτς πρόκειται να προχωρήσει ή αν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης κινηθούνε για άλλον λάτιν επιθετικό.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ