ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τζόρβας: "Μου έριξαν με αεροβόλο"

Τζόρβας: "Μου έριξαν με αεροβόλο"
Τζόρβας

"Είναι ντροπή αυτό που γίνεται", δήλωσε μετά το ματς ο Αλέξανδρος Τζόρβας. Λίγο χαρακτήρισε το 2-0 ο Ζίκο

" Είναι ντροπή αυτό που γίνεται. Θέλουμε να πάει το ελληνικό ποδόσφαιρο μπροστά, αλλά ποτέ δεν πρόκειται να πάει κόντρα σ' αυτήν την ομάδα. Μου έριχναν με αεροβόλο στα πλευρά, έχω μελανιές στην πλάτη, ενώ έδειξα και στο διαιτητή τη μελανιά που έχω στο χέρι", είπε ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού.

Σημειώνεται ότι ο Τζόρβας έδωσε στον Σεϊταρίδη ένα σουγιά που πετάχτηκε προς το μέρος του και ο Έλληνας αμυντικός τον παρέδωσε στον 4ο διαιτητή.

Ζίκο: "Το 2-0 είναι λίγο"


Λίγο χαρακτήρισε το 2-0 ο Ζίκο, που έμεινε ευχαριστημένος από τη νίκη και την εμφάνιση των παικτών του.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε αμέσως μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, δηλώνοντας πως έμεινε ικανοποιημένος τόσο από τη νίκη της ομάδας, όσο και από την καλή εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές.

Επίσης, ο Βραζιλιάνος προπονητής θεωρεί πως οι "ερυθρόλευκοι" έπρεπε να έχουν νικήσει με μεγαλύτερο σκορ, λέγοντας πως το 2-0 ήταν λίγο για το συγκεκριμένο αγώνα.

" Δεν είμαι ευχαριστημένος μόνο από τη νίκη, αλλά και από την πολύ καλή εμφάνιση. Το 2-0 είναι λίγο για ένα τέτοιο παιχνίδι", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ζίκο.

Σωκράτης Κόκκαλης: "Ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια"

Ο Σωκράτης Κόκκαλης χαρακτήρισε δίκαια τη νίκη του Ολυμπιακού, ενώ επισήμανε πως η ομάδα του θα μπορούσε να είχε νικήσει με μεγαλύτερο σκορ: " Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι και ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια. Θα μπορούσε να το είχε κερδίσει και με μεγαλύτερο σκορ. Το πρωτάθλημα όμως έχει αρκετό δρόμο ακόμα".

Στη συνέχεια, σε ερώτηση για το αν θα γίνουν μεταγραφές, ο ισχυρός άνδρας των "ερυθρολέυκων" χαμογέλασε και φεύγοντας είπε: " Άντε γεια".

Νικόλας Πατέρας: "Ήμασταν άτυχοι"

Από την άλλη, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δήλωσε πως οι "πράσινοι" στάθηκαν άτυχοι, ενώ αναφέρθηκε και στην καθυστέρηση της άφιξης της αποστολής του Παναθηναϊκού στο γήπεδο: " Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι. Ήμασταν άτυχοι. Μπορούσαμε να προηγηθούμε όμως δεν τα κατάφεραμε. Συνεχίζουμε", τόνισε ο ισχυρός άνδρας του "τριφυλλιού", ενώ για όσα συνέβησαν πριν τον αγώνα δήλωσε: " Αυτά δεν πρέπει να συμβαίνουν. Πρέπει να παρθούν κάποιες αποφάσεις γιατί βρισκόμαστε στο 2009".

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για να δηλώσει με νόημα: " Δεν είναι δικό μου θέμα. Ρωτήστε τον προπονητή". Όσον αφορά στο γενικότερο κλίμα στους "πράσινους", εμφανίζονται ικανοποιημένοι από τη φιλοξενία του Ολυμπιακού.

Κώστας Μήτρογλου: "Να μείνουμε στην κορυφή"

Ο... χρυσός σκόρερ του Ολυμπιακού και μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα, Κώστας Μήτρογλου, τόνισε: " Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη στο πρώτο μου ντέρμπι. Πιστεύω ότι μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ. Θέλουμε να μείνουμε στην κορυφή μέχρι το τέλος. Είμαστε κουρασμένοι αλλά ευτυχώς όλα είναι καλά και τώρα πρέπει να κοιτάξουμε το Τσάμπιονς Λιγκ. Παίξαμε με ψυχή".

Μίχαλ Ζεβλάκοβ: "Δείξαμε τις... μπάλες μας"

Ο Μίχαλ Ζεβλάκοβ ήταν ιδιαίτερα καυστικός, δηλώνοντας πως οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν τις... μπάλες τους στη σημερινή αναμέτρηση: " Βάλαμε δύο γκολ αλλά είχαμε ευκαιρίες για περισσότερα. Θέλαμε τη νίκη, δουλέψαμε πολύ γι' αυτή. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, θέλαμε να πιάσουμε την πρώτη θέση. Δείξαμε τις... μπάλες μας. Όλος ο κόσμος ξέρει πως σήμερα ήμασταν καλύτεροι".

Γιώργος Γκαλίτσιος: " Μπήκαμε με θέληση και πάθος. Δείξαμε ότι θέλαμε τη νίκη. Κάθε Κυριακή πρέπει να αποδεικνύουμε ότι είμαστε καλύτεροι. Δείξαμε ότι είμαστε καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό".

Όσκαρ Γκονθάλεθ: " Μετά την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα είχαμε την ευκαιρία να ανεβούμε στην πρώτη θέση και δεν τη χάσαμε. Δεν συγκρίνεται αυτή η νίκη με καμία άλλη νίκη. Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι έχει καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό".

Αβραάμ Παπαδόπουλος: " Είναι καλύτερα να σε κυνηγούν παρά να κυνηγάς εσύ. Με αυτή τη νίκη το καταφέραμε αυτό. Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα για να πάμε ακόμα καλύτερα. Το 1-0 ήταν καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα, αλλά σε όλο το ντέρμπι είχαμε το πάνω χέρι. Τώρα θέλουμε να επιστρέψουν όλοι οι τραυματίες για να είμαστε πλήρεις".

Κώστας Κατσουράνης: " Είχαμε τις ευκαιρίες για να σκοράρουμε, αλλά δεν το κάναμε. Και μετά κάναμε ένα τραγικό λάθος, που δεν πρέπει να το κάνουν ούτε μικρές ομάδες. Δε γίνεται να δέχεσαι γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ενός ντέρμπι. Επειδή είχαμε το πάνω χέρι αγωνιστικά έπρεπε στο δεύτερο ημίχρονο να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και να ψάξουμε την ισοφάριση.

Τελικά στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε νωρίς γκολ. Αυτά τα δύο γεγονότα έδωσαν τη νίκη στον Ολυμπιακό. Δεν πρέπει να μας επηρεάσει αυτό. Χάσαμε από δικά μας λάθη. Ο Ολυμπιακός έκανε γκολ τις ευκαιρίες του, εμείς όχι και αυτό το πληρώνεις. Πρέπει να συνεχίσουμε

".

Ζιλμπέρτο Σίλβα: " Οταν δημιουργείς τόσες ευκαιρίες και δεν βάζεις γκολ, τότε θα έχεις πρόβλημα. Εμείς δεχτήκαμε ένα γκολ στο τέλος του ημιχρόνου και μετά είχαμε πρόβλημα".








































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ