SERIE A

Τζοβίνκο: "Είμαι έτοιμος να επιστρέψω στη Γιουβέντους"

Τζοβίνκο: "Είμαι έτοιμος να επιστρέψω στη Γιουβέντους"
Τζοβίνκο-Έμπολι

Ο Σεμπάστιαν Τζοβίνκο δήλωσε έτοιμος να επιστρέψει στη Γιουβέντους και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι θα επιστρέψει αυτό το καλοκαίρι στο Τορίνο

"Δεν είμαι εγώ αυτός που θα πάρει τις αποφάσεις. Όμως λέω ότι αν είσαι καλός και νέος, τότε είναι σωστό να σου δοθεί μία ευκαιρία, ακόμα και σε μεγάλη ομάδα. Αυτό γίνεται στο εξωτερικό και δεν βλέπω το λόγο τα πράγματα να είναι διαφορετικά στην Ιταλία", τόνισε με δηλώσεις του σε ιταλικό περιοδικό ο 21χρονος άσος και συνέχισε:

"Φυσικά, αν ο σύλλογος δει διαφορετικά το θέμα και με στείλει κάπου αλλού ως δανεικό θα αποδεχτώ την απόφασή τους χωρίς να κάνω φασαρία, όμως αισθάνομαι έτοιμος να παίξω στη Γιουβέντους".


Στη συνέντευξη αυτή που παραχώρησε, ο διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της Ιταλίας, μίλησε και για τα ποδοσφαιρικά ινδάλματα της παιδικής του ηλικίας:

"Λάτρευα τον Μάρκο Φαν Μπάστεν. Τον παρακολουθούσα σε βίντεο όπως επίσης τους Ντιέγκο Μαραντόνα, Μισέλ Πλατινί και Ρομπέρτο Μπάτζο.

Έχω παρακολουθήσει άπειρες φορές τους σπουδαίους παίκτες του παρελθόντος, με αποτέλεσμα να μπορώ να τους θυμάμαι".




Να σημειωθεί ότι ο Τζοβίνκο διανύει μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Έμπολι, έχοντας ήδη βρει έξι φορές το δρόμο προς τα δίχτυα, με την ομάδα της Τοσκάνης να χρειάζεται πάντως ένα θαύμα την τελευταία αγωνιστική για να παραμείνει στη Serie A, καθώς θα πρέπει να προσπεράσει στη βαθμολογία τόσο την Πάρμα, όσο και την Κατάνια.








TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ