UEFA

Αυτό είναι το "πλαφόν" της UEFA για τα εκτός έδρας εισιτήρια: Τόσα θα πληρώσουν οι οπαδοί Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού

Ο Ροντινέι με τον Ζίβκοβιτς στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Ο Ροντινέι με τον Ζίβκοβιτς στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ / INTIME SPORTS

Η UEFA αποφάσισε να ορίσει ανώτατες τιμές για τα εισιτήρια που πωλούνται σε φιλοξενούμενους οπαδούς σε Champions League, Europa League και Conference League.

Ένα από τα παράπονα των οπαδών ήταν οι τιμές των εισιτηρίων, όταν χρειαζόταν να ταξιδέψουν για εκτός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα. Αυτό οδηγούσε σε διαμαρτυρίες, ειδικά σε παιχνίδια του Champions League.

Η UEFA αποφάσισε να λάβει τα μέτρα της. Έτσι, όρισε ανώτατες τιμές για τα εκτός έδρας εισιτήρια που αφορούν σε αγώνες Champions , Europa και Conference League.

Έτσι από την φετινή σεζόν, η ανώτατη τιμή για τα εκτός έδρας εισιτήρια θα είναι 60 ευρώ στο Champions League, 40 ευρώ στο Europa League και 20 ευρώ στα ματς του Conference League.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Με λίγα λόγια, οι οπαδοί του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ δεν θα χρειαστεί να πληρώσουν πάνω από 40 ευρώ εισιτήριο στις εκτός έδρας αναμετρήσεις των ομάδων τους, ενώ οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν θα δώσουν πάνω από 20 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μάλιστα, από την σεζόν 25/26 θα υπάρξει μεγαλύτερη μείωση. Δηλαδή, μάξιμουμ 50 ευρώ σε ματς του Champions League, 35 ευρώ στο Europa League, ενώ τα 20 ευρώ θα παραμείνουν στο Conference League.

TAGS UEFA CHAMPIONS LEAGUE EUROPA LEAGUE CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ